Μπορούσαν στην Πτολεμαίδα αλλά δεν τις άφησαν - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





10.4.11

Μπορούσαν στην Πτολεμαίδα αλλά δεν τις άφησαν






Αξιοπούλου με 17(1) απέναντι στην Πτολεμαίδα

Η γυναικεία ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο β΄ μέρος στην Πτολεμαίδα αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με το πλασματικό 70-61 από τον τοπικό Απόλλωνα . Έτσι το σε ποιά θέση θα καταταγεί τελικά θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική . 

Η ομάδα μας ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ αλλά σταδιακά μείωσε την διαφορά και απείλησε τον Απόλλωνα πλησιάζοντας στο 59-57 δύο λεπτά πριν την λήξη . Εκεί σε επίθεση της Μαστρογιαννίδου έγινε πεντακάθαρο φάουλ που δεν σφυρίχτηκε και στο δειλό …εεε της Ντόρας ο Τάτσικας εξάντλησε την αυστηρότητά του με τεχνική ποινή που έκρινε ουσιαστικά το ματς . 

Υπήρξαν γενικά πολλές κακές αποφάσεις των διαιτητών στην πλειονότητα σε βάρος των Εσπερίδων ενώ η αστοχία στις βολές (9/15) και η αδυναμία στα ριμπάουντς (29-41) αποδείχθηκε μοιραία . Ανεξάρτητα από αυτά, με απούσα πάλι την τραυματία Καλογήρου και την Ντάκερ με πρόβλημα στο γόνατο (έπαιξε 20 λεπτά) , τα κορίτσια μας μετά από ένα μέτριο α΄ μέρος , έκαναν την καλύτερη εμφάνισή τους από την στιγμή που άλλαξαν τεχνική ηγεσία με καλύτερη την Μαριάνα Αξιοπούλου που φέτος έχει κάνει σπουδαία σεζόν.



Διαιτητές: Τάτσικας , Τσιρτσιμάλης
Τα δεκάλεπτα: 16-11, 31-23, 50-45, 70-61

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤ. (Κούκος): Παπαβασιλείου, Μαγαλιού 14(1), Λογδανίδου, Κυρατζή 2, Καραδήμα 5(1), Ενκέλε 17(2), Χωλοπούλου, Μακ Λάρεν 17, Ρούζιτς 15(1).

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Τόλιας): Γκρίτζα 3, Χατζηγιακουμή 3(1), Αξιοπούλου 17(1), Ντούκερ 6, Μαστρογιαννίδου 6, Μίκοβα 16, Μπόνη 10(2).

Post Top Ad