Λειβάδης ο εκλεκτός , Αναγνωστόπουλος τεχνικός σύμβουλος στις Εσπερίδες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





23.5.11

Λειβάδης ο εκλεκτός , Αναγνωστόπουλος τεχνικός σύμβουλος στις Εσπερίδες


Ο Γιώργος Λειβάδης θα είναι  ο νέος προπονητής της  γυναικείας ομάδας των Εσπερίδων Καλλιθέας όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου . Στην ομάδα προσελήφθη επίσης σε ρόλο τεχνικού συμβούλου ο Πέτρος Αναγνωστόπουλος που θα έχει ρόλο συνεκτικό μεταξύ όλων των τμημάτων που θα έχουν κοινή φιλοσοφία. Ο κύριος Αναγνωστόπουλος  παραμένει παράλληλα  προπονητής των τμημάτων υποδομής , κορασίδων και νεανίδων . Συνεργάτης του Γιώργου Λειβάδη στην γυναικεία ομάδα θα είναι ο επίσης καταξιωμένος τεχνικός Νίκος Μανιάτης .
Οι Εσπερίδες αποφάσισαν να χρίσουν πρώτο προπονητή έναν άνθρωπο με πολλές γνώσεις , φιλόδοξο , με όνειρα και  όρεξη για δουλειά και κυρίως νέο που ταυτίζεται με τις αντιλήψεις της ομάδας για το μέλλον , αφού στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα νεαρά ταλέντα που διαθέτει το σωματείο στις σπουδαίες υποδομές του . Μάλιστα ξεκίνησαν ήδη οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου ενώ σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η ομάδα κορασίδων για να πάρει μέρος στα προκριματικά του αντίστοιχου πανελληνίου  πρωταθλήματος της ΕΟΚ. 
Ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να κάνει βαθιά τομή στον τρόπο λειτουργίας του , αλλά και στο έμψυχο δυναμικό του , προσαρμοσμένο και στην οικονομική κατάσταση της χώρας . Παράλληλα αναμένονται και άλλες καινοτόμες αλλαγές στον χώρο της Καλλιθέας με την παρότρυνση και της δημοτικής αρχής  και οι Εσπερίδες θα είναι πρωτοπόρες σε αυτές όπως πάντα . 
Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες τις κοπέλες της ομάδας που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους με κάθε τρόπο ,  σε μια δύσκολη χρονιά αλλά και τους προπονητές της ομάδας κ . Σταύρο Νανάκο , Δημήτρη Λαγοπόδη και για μικρό χρονικό διάστημα Νίκο Τόλια που επέδειξαν πέρα από επαγγελματική ευσυνειδησία και ήθος , πραγματική αγάπη για την ομάδα και το μπάσκετ . 




Post Top Ad