Πήραν Ουίλλιαμς , κοντά σε Τζεγιαννάκη και Μουζάκη οι Εσπερίδες -Συγχαρητήρια στις μικρές - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





5.7.11

Πήραν Ουίλλιαμς , κοντά σε Τζεγιαννάκη και Μουζάκη οι Εσπερίδες -Συγχαρητήρια στις μικρές

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές της σεζόν έκαναν οι Εσπερίδες που απέκτησαν την Αμερικανίδα σέντερ Λατόγια Ουίλλιαμς πρωταθλήτρια Σερβίας με την Παρτιζάν . Η προπονήτρια της Παρτίζαν Μαρίνα Μάλκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο της Λατόγια που αγωνίστηκε στην ομάδα σε όλα τα πλέϊ οφς κόντρα στην Ραντιβόϊ Κόρατς(2-0) και στον τελικό με την Χέμοφαρμ (3-0) και είχε εξαιρετικά στατιστικά και συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου . Η 24χρονη ύψους 1μ.93 Ουίλιαμς είναι απόφοιτος του Τσιπόλα αγωνίστηκε επίσης για λίγα ματς πέρυσι στην Χάποελ Τελ Αβίβ του Ισραήλ .

Στην ελληνική αγορά οι Εσπερίδες είναι κοντά σε συμφωνία με την σπουδαία 26χρονη πόϊντ γκαρντ Θεώνη Τζεγιαννάκη που αγωνίστηκε σε Καστοριά , Πανιώνιο και Παναθηναϊκό αλλά και με την 28χρονη σέντερ του Σπόρτιγκ Νατάσα Μουζάκη .

Στο μεταξύ η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην Νικήτη από τις κορασίδες :

"Για τα κορίτσια που απαρτίζουν την ομάδα είμαστε υπερήφανοι , ανεξάρτητα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου που αποτελεί σπουδαία επιτυχία . Οι μικρές μας παρά τις πολλές ατυχίες και ειδικά τον τραυματισμό της Μελίνας Κόλια στην οποία ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση , απέδειξαν ότι έχουν πολλά ψυχικά αποθέματα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια . Στις κοπέλες και τον προπονητή τους Πέτρο Αναγνωστόπουλο πολλά συγχαρητήρια και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους και στο μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί πήρε δίκαια τον τίτλο αλλά και στα κορίτσια όλων των ομάδων που συμμετείχαν στην εξαιρετική διοργάνωση καθώς και στην Ομοσπονδία και στους τοπικούς φορείς της Χαλκιδικής που την έφεραν σε πέρας .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον χορηγό του τμήματος κ. Χριστοφή και την σύζυγό του αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Καλλιθέα κ. Νίκο Σαλευρή για την πολύτιμη βοήθειά τους στο τμήμα . "

Στο μεταξύ θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας Άρης Μοχράνης έχασε την μάχη με την ζωή και αύριο κηδεύεται στο νεκροταφείο Κόκκινου Μύλου στις 18.00 .

Post Top Ad