Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής με πολλές καινοτομίες -Η υπερκο...ύπωση των Εσπερίδων - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





8.9.11

Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής με πολλές καινοτομίες -Η υπερκο...ύπωση των Εσπερίδων

Άρχισαν ήδη οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με πολλές καινοτομίες και ιατρικές και ασφαλιστικές καλύψεις . Ήδη δεκάδες νεαρές αθλήτριες που αγωνίστηκαν και πέρυσι στον σύλλογο αλλά και πολλά νέα κορίτσια  έχουν ήδη παρουσία των γονέων τους έρθει στις Εσπερίδες στα γυμναστήρια κλ. Έσπερος , Λάμπρου Κατσώνη αλλά και Νικολάου Ζερβού που παραχωρεί ο Δήμος Καλλιθέας και ο αθλητικός οργανισμός και αυτό εκτιμάται . Όπως εκτίμησε και ο Δήμος την τεράστια προσφορά του συλλόγου και του έδωσε το ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ! 
Οι Εσπερίδες είναι πάντα έτοιμες να αγκαλιάσουν τα νέα φυντάνια και να τους προσφέρουν εκτός από αξιόλογους και καταρτισμένους τεχνικούς όπως ο Πέτρος Αναγνωστόπουλος , η Αθηνά Πάνια , η Μαρία Σαμορούκοβα και η Αντιγόνη Ξηρογιάννη , σημαντικές παροχές στην μύηση στα μυστικά της καλαθόσφαιρας , στα κλειστά γυμναστήρια  , στις ώρες προπόνησης,  στον τομέα της περίθαλψης αλλά και της ασφαλιστικής κάλυψης , στον ρουχισμό , στην στελέχωση από παράγοντες πρόθυμους να προσφέρουν με διάθεση και χρόνο . 
Το δελτίο δεν είναι φυλακή! 
Το μέγιστο όμως αγαθό που προσφέρει ο σύλλογος στα τμήματα υποδομής είναι ότι δεν ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ καμία νέα αθλήτρια για την οποία δεν έχουν δοθεί ανταλλάγματα για την απόκτησή της και μέχρι την ηλικία των 16 ετών και της προσφέρει την ευκαιρία να μπορεί να μετακινείται εντός της περιόδου των μεταγραφών ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ σε σύλλογο της προτίμησής της . Το δελτίο αθλητικής ιδιότητας για τους ανθρώπους του σωματείου δεν αποτελεί μέσο εκβιασμού αθλητικών συνειδήσεων και ειδικά σε μικρά παιδιά . Οι πόρτες του σωματείου είναι ανοικτές τόσο στο ΦΕΥΓΑ όσο και στο ΕΛΑ . Μέχρι τώρα στα 16 χρόνια ζωής του σωματείου η συντριπτική πλειοψηφία ήταν του ΕΛΑ και αυτό πως μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο ; 
Η υπερκο...ύπωση των Εσπερίδων 
Πως μπορεί κάποιος να αγνοήσει ότι η γυναικεία ομάδα είναι μακράν η κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην ΕΛΛΑΔΑ , με δύο πρωταθλήματα , τέσσερα κύπελλα , έξι δεύτερες θέσεις στην Α1 και τρεις συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης ; Πως μπορεί κάποιος να αγνοήσει τα τρία χρυσά και δύο αργυρά στα πανελλήνια νεανίδων , τα δύο χρυσά , τρία αργυρά και δύο χάλκινα στα πανελλήνια κορασίδων , τα οκτώ χρυσά στα πρωταθλήματα κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ , τα επτά χρυσά στα πρωταθλήματα νεανίδων της ΕΣΚΑΝΑ , το κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ γυναικών με τις νεανίδες το 2010 ,τα δύο χρυσά παγκορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ ; Πως μπορεί κάποιος να αγνοήσει τριανταδύο διεθνείς αθλήτριες σε 16χρόνια ζωής ;  Οι Εσπερίδες είναι η ζωντανή ιστορία του γυναικείου μπάσκετ και θα συνεχίσει να είναι το πρότυπο και ο φωτεινός φάρος για το μπάσκετ κοριτσιών στην Καλλιθέα αλλά και πανελλήνια !


Από την  διοίκηση του συλλόγου 

Post Top Ad