Πυρετός ("Fever") το βράδυ της ...Παρασκευής - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad

22.12.11

Πυρετός ("Fever") το βράδυ της ...Παρασκευής


Η ετήσια χοροεσπερίδα των Εσπερίδων έγινε φέτος την Παρασκευή 16.12.2011 στο κατάμεστο music hall Fever παρέα με Δέσποινα Βανδή , Έλλη Κοκκίνου και Νίκο Οικονομόπουλο που διασκέδασαν τους 200 περίπου φίλους του συλλόγου που πέρασαν μια αξέχαστη εμπειρία και βραδιά .


Το Δ.Σ. οφείλει να ευχαριστήσει την κυρία Ευαγελλία Πάλλη και τον κ. Ιάκωβο Καρατζά που μας συμπαραστάθηκαν στο τεράστιο και πολύ δύσκολο για την εποχή εγχείρημα και σίγουρα έχουν μερίδιο στην επιτυχία της εκδήλωσης . Φυσικά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας , όλους εκείνους που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου , τους γονείς και πιστούς μας φίλους που είτε παραβρέθηκαν είτε αγόρασαν προσκλήσεις σαν ενίσχυση του συλλόγου και φυσικά τον Ίκαρο Καλλιθέας που συνεισέφερε σημαντικά για μια ακόμη φορά με μεγάλη αντιπροσωπεία .

Σημαντική επιβράβευση για όλους εμάς που διοικούμε αυτόν τον σύλλογο ήταν τα χαμόγελα ικανοποίησης των παιδιών μας και της γυναικείας ομάδας που παραβρέθηκε σύσσωμη (ακόμη και οι δύο ξένες που έπαθαν ...πολιτισμικό σοκ) .

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά ακόμη και εκείνους που δεν μπόρεσαν σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα (πόσο μάλλον για τον αθλητισμό) , να μας συμπαρασταθούν και ευχόμαστε ολόψυχα να είναι γεροί και δυνατοί για να προσφέρουν στην συνέχεια γιατί το έχουμε ανάγκη ...

Εμείς όσο έχουμε την υγεία μας θα προσπαθούμε να διατηρούμε ψηλά τον σύλλογό μας

Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Εσπερίδες

Post Top Ad