Η Λατόγια Ουίλλιαμς στις Σαν Αντόνιο Σίλβερσταρς - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





11.2.12

Η Λατόγια Ουίλλιαμς στις Σαν Αντόνιο Σίλβερσταρς

Η εκρηκτική παρουσία της Λατόγια Ουίλλιαμς στην φετεινή Α1 με τις Εσπερίδες δεν πέρασε απαρατήρητη από τουςscouter του WNBA και ήδη εξαργύρωσε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις SanAntonio Silverstars (Σαν Αντόνιο Σίλβερσταρς) !

 Η «Τόγια» είναι η πρώτη σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 24 πόντους μέσο όρο  (έχει αγωνιστεί σε 14 ματς αφού η Πτολεμαίδα δεν προσήλθε σε ένα)  , η πρώτη ριμπάουντερ με 15.3 μ.όρο ανά αγώνα και η πρώτη σεtendex με 0.927 !!! Και έπεται συνέχεια …

Ήταν λοιπόν απόλυτα φυσικό να τραβήξει το ενδιαφέρον και στην πατρίδα της όπου τα πράγματα θα είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολα αλλά η Ουίλλιαμς δείχνει αποφασισμένη να τα καταφέρει . Συμπαίκτριές της θα είναι οι   Μπέκι Χάμμον , Σοφία Γιανγκ , Τζία Πέρκινς , Τούλι Μπεβιλάκουα , Τζέϊν Άπελ , Ντάνιελ Άνταμς και εσχάτως η Σαμίκα Κρίστον που μόλις υπέγραψε στην ομάδα του Νταν Χιούζ . Αντίθετα αποχώρησε μετά από χρόνια η πρώην σέντερ του Αθηναϊκού Ρουθ Ράϊλι που σαν free agent κατέληξε στις Chicago Sky .

Πρώτος επίσημος αγώνας για το Σαν Αντόνιο θα είναι αυτός κόντρα στις  Σοκ της ...δικής μας Σέριλ Σουπς στην Τούλσα το Σάββατο 19 Μαίου . 

Η σπουδαία Αμερικανίδα σέντερ για την οποία όλοι είμαστε υπερήφανοι και θα μεταβεί στο Σαν Αντόνιο μετά την λήξη των πλέϊ οφς , δήλωσε στο esperideswbc.gr:  «Είμαι πολύ ικανοποιημένη για την επιλογή μου και είναι μια ανταμοιβή των κόπων μου. Γνωρίζω πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψω για να καταφέρω να καθιερωθώ και να στεριώσω στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα του WNBA.  Ανυπομονώ να πάω στο Σαν Αντόνιο αλλά προέχει η ομάδα μου που είναι οι Εσπερίδες που είναι μέσα σε όλους τους στόχους τους .    Θέλω να ολοκληρώσω την χρονιά στις Εσπερίδες όχι μόνο με πολύ καλά στατιστικά αλλά και με τίτλους .» 

Post Top Ad