Διασκέδασαν τις εντυπώσεις οι κορασίδες ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





18.2.12

Διασκέδασαν τις εντυπώσεις οι κορασίδες !

Οι κορασίδες όπως ήταν φυσικό έφτασαν άνετα στην νίκη επί της Τερψιθέας με 82-31 διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από την ήττα στο Βαρίκας από τον Πανιώνιο . Στα θετικά ήταν η επανεμφάνιση της Έλενας Βαζαίου που επιτέλους είναι υγιής και την έχει ανάγκη η ομάδα , και η θετική κατά διαστήματα  εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου . Σημειωτέον δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου η Ευγενία Κολλάτου που ήταν παρούσα αλλά προτιμήθηκε να ξεκουραστεί αφού έρχονται σπουδαίοι αγώνες και το κορίτσι χρειάζεται ανάσες.

Μικρή ατυχία το ελαφρύ διάστρεμμα της Μάλαμα λίγο πριν το τέλος αλλά μεγαλύτερη ατυχία για την Τερψιθέα οι τραυματισμοί στο ξεκίνημα της Θεοχάρη και στο φινάλε της Γιαννοπούλου.

Σαν μια σύντομη κριτική,  η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε αγώνες και προπονήσεις και σε όλη την διάρκεια αφού έρχονται σημαντικά ματς και δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης . Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός από την χαλαρότητα και την τυφλή εμπιστοσύνη στα σπουδαία όντως προσόντα των παιδιών . Ο εφησυχασμός είναι κρυφή πληγή και χρειάζεται καταπολέμηση , αρχικά από τα ίδια τα παιδιά , κα τα αντίδοτα είναι πάθος δύναμη , τσαμπουκάς από το τζάμπολ. 

Τα κορίτσια μας είναι μια καλή παρέα αλλά οφείλουν στον εαυτό τους να γίνουν ομάδα , να έχουν πειθαρχία , συγκέντρωση , να βάλουν στόχους και να έχουν διάρκεια . Τότε δεν έχουν αντίπαλο . Απλή επισήμανση με προφανείς αποδέκτες .Εμείς υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα …


Δεκάλεπτα : 14-07, 36-12, 66-22, 82-31
Διαιτητές : Γαρδέλης , Αγγέλης Φρ.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος): Χατζηβασιλείου , Βαζαίου 9, Καπάνταη , Ρούτση  8, Μαντά 12 , Μάλαμα 10, Μηλιώτη ,  Οικονομάκη 25, Κουτούζου 2, Θεοδώρου 4, Λούκα 12
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Φατούρος): Κορδαλή , Στεφάνου , Θεοχάρη , Πηλείδη 10, Καπελέρη, Ξύδα 4, Γρύλλη 6, Σπύρου 1, Ματεγάκη , Γιαννοπούλου 10(1)

Post Top Ad