ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Πιο αποφασιστικός ο Πανιώνιος έκανε το 1-0 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





26.3.12

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Πιο αποφασιστικός ο Πανιώνιος έκανε το 1-0

Ήρθε η ώρα να αποδείξουν οι κορασίδες μας ότι είναι ομάδα! 
Οι Εσπερίδες δεν ψάχνουν για άλλοθι , αλλά ο Καρακωνσταντόπουλος φορούσε κυανέρυθρα γυαλιά ...
Ο Πανιώνιος φάνηκε χθες πιο αποφασιστικός από τις κορασίδες μας και έφτασε στην νίκη με το 65-50 κάνοντας το 1-0 στις νίκες . Φυσικά υπάρχει ο επαναληπτικός της Τετάρτης στην Καλλιθέα όπου η ομάδα μας έχει τον πρώτο λόγο αφού αγωνίζεται στην έδρα της και ασφαλώς η ψυχολογία είναι υπέρ της . Ο Πανιώνιος είχε σε πολύ καλή μέρα την Σταμάτη που έχει παίξει καλά σε όλα τα ματς ως τώρα  και βρήκε λύσεις αφού ο τραγικός ρέφερι Καρακωνσταντόπουλος αχρήστευσε όλες μας τις ψηλές με πολλά φάουλ σε αντίθεση με τον Πανιώνιο . Ο ρέφερι Βίλας έδινε ότι έβλεπε αλλά η  διαιτησία του Καρακωνσταντόπουλου  ήταν προκλητική στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου είχε πάθει αγκύλωση , χωρίς πάντως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα κάτι που οι Εσπερίδες δεν είχαν ποτέ ως άλλοθι. Ο Πανιώνιος έπαιξε με πάθος και σε κρίσιμα σημεία οι μικρές μας δεν μπόρεσαν  να αντιδράσουν όπως έπρεπε. Η ψυχολογία τους έπεσε και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Δεν υπήρξαν διακριθείσες από τις αθλήτριές  μας που φάνηκαν εγκλωβισμένες και είχαν περισσότερες κακές από καλές στιγμές . . Ειδική μεία μπορεί να γίνει μόνο για την 12χρονη Χατζηβασιλείου που μπήκε στην φωτιά και είχε καλές προσπάθειες .

Το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν και τα πλέϊ οφς δίνουν δικαίωμα σε μια ομάδα να έχει μια κακή μέρα μια κακή παρένθεση . Η αρχή της αντίδρασης και της εξιλέωσης είναι το ματς της Τετάρτης που μπορεί να αναστρέψει το κλίμα . Τα κορίτσια μας μπορούν να  πεισμώσουν και να το πράξουν γιατί έχουν τεράστιες δυνατότητες και αυτό δεν είναι λόγια  .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ –ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 65-50(36-32)   1-0 ΝΙΚΕΣ
Διαιτητές : Βίλιας , Καρακωνσταντόπουλος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μηλιάτης): Ερμείδου 3(1) , Γαλιατσάτου 9, Κήτσιου 16 , Σταμάτη 24 , Στεργιοπούλου , Μπάμπη 7(1) , Παυλοπούλου 6(1)
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος): Χατζηβασιλείου 5(1), Βαζαίου 2, Ρούτση , Μαντά 6, Κολλάτου 12, Μάλαμα , Οικονομάκη 15, Θεοδώρου , Λούκα 10



Όλος ο αγώνας παρουσιάζεται στην εξαιρετική ιστοσελίδα sportshero.gr στην παρακάτω διεύθυνση

Post Top Ad