Αγγαρεία για τις κορασίδες και νίκη με τον Πρωτέα Βούλας (42-34) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





2.3.12

Αγγαρεία για τις κορασίδες και νίκη με τον Πρωτέα Βούλας (42-34)

Στην χειρότερη φετινή της εμφάνιση η ομάδα κορασίδων κάνοντας ουσιαστικά αγγαρεία νίκησε 42-34 τον Πρωτέα Βούλας και εξασφάλισε και μαθηματικά την δεύτερη θέση της βαθμολογίας αν και έχει ένα ακόμη αγώνα την Κυριακή στο Μπραχάμι με τον Κρόνο Αγ. Δημ. Το ματς έγινε στο κλειστό Λάμπρου Κατσώνη και ο προπονητής μας στα μεθεόρτια της μεγάλης νίκης των νεανίδων στο Βαρίκας επί του Πανιώνιου προτίμησε να ξεκουράσει τις Οικονομάκη Κλ. , Βαζαίου και Κολλάτου απουσίαζε η Θεοδώρου ενώ  η Μαντά έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.  Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία . Το  αντίθετο .

Οι υπόλοιπες κοπέλες είχαν μια καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο και να τον αξιοποιήσουν αλλά αδίκησαν τους εαυτούς τους . ¨Είτε βρέθηκαν σε μέτρια μέρα , είτε  είδαν το ματς σαν αγγαρεία και απλά έβγαλαν την υποχρέωση υποπίπτοντας σε σωρεία λαθών. Δεν τους στοίχισε  αφού παρά ταύτα δεν κινδύνευσαν και έστω και έτσι , με μικροεξάρσεις , πήραν ένα προβάδισμα ασφαλείας που διατήρησαν ως το τέλος . Το μόνο βέβαιο είναι ότι άπασες  και άπαντες θέλουν να ξεχάσουν το γρηγορότερο το ματς αυτό που ήταν άλλωστε διαδικαστικό. Τα πλέϊ οφ ξεκινούν όμως την ερχόμενη Τετάρτη και πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση , σοβαρότητα και   πάθος για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της . 

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 42-34
Διαιτητής : Αγγέλης Φρ.
Δεκάλεπτα: 16-11, 27-16, 31-22, 42-34
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος): Χατζηβασιλείου 2, Καπάνταη , Ρούτση 8, Σταμούλη , Μάλαμα 12, Μηλιώτη 2, Κουτούζου 4, Λεμπέση 4, Λούκα 10
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Κουρμούλης): Μπιτζανάκη Α. 5, Παπαλιού , Μιχαλοπούλου Α. , Μπιτζανάκη Ε. 12(1) , Στυλιαρά , Αμπιντελφατάχ , Βανά , Φασούλα 15 , Μιχαλοπούλου Μ. 

Post Top Ad