Όσοι πήγαν στην Εμπασιά δεν το μετάνοιωσαν - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.3.12

Όσοι πήγαν στην Εμπασιά δεν το μετάνοιωσαν

Και οι προπονητές έχουν ψυχή !
Οι μικρές νίκησαν το πρωί τον Φάρο και το μεσημέρι ήταν εκεί...
Ειρήνη Λέκα : Dancing Star
Έδωσε τα ...ρέστα της η Πετραλωνίτισα Στέλλα Λεμπέση 
Το Δ.Σ. κάνει συγκινητική προσπάθεια για να βρει τους πόρους να καλύψει κάποια οικονομικά ανοίγματα που αφορούν υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής και στα πλαίσια αυτά έγινε η χθεσινή χοροεσπερίδα στο μεζεδοπωλείο ΕΜΠΑΣΙΑ στο Μοσχάτο. Η ανταπόκριση δεν ήταν η πρέπουσα αλλά όσοι πήγαν δεν το μετάνοιωσαν επουδενί αφού διασκέδασαν για αρκετές ώρες σε μια εκδήλωση που είχε επίπεδο , οργάνωση και καλή παρέα . Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αλλά σίγουρα η περιορισμένη παρουσία δημιούργησε εύλογα ερωτηματικά και άφησε πικρίες . Αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε με τους υπεύθυνους της εικόνας αυτής  . Μπράβο σε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση και τον σύλλογο δίνοντας το παρόν ή αγοράζοντας προσκλήσεις ακόμη και εν τη απουσία τους δίνοντας μήνυμα αγάπης στο σωματείο σε δύσκολους καιρούς που ΟΛΟΙ περνάμε...
Γεγονός είναι ότι έστω και έτσι το καλό φαγητό , το κέφι , το τραγούδι και ο χορός ήταν το κύριο συστατικό της εκδήλωσης που είχε ευχάριστες εκπλήξεις. 
Το τραγούδι του γονέα δύο αθλητριών της ομάδας μας Σάββα Σακοράφα έδωσε διαπιστευτήρια εξαιρετικού αοιδού  που έκλεψε την παράσταση και παρότι σίγουρα δεν θα το ήθελε θα μπορούσε να "κλέψει" το μεροκάματο των επαγγελματιών του μαγαζιού . Καραχειροκροτήθηκε δίκαια όπως και οι αθλήτριες Στέλλα Λεμπέση και Ειρήνη Λέκα που έδωσαν δείγματα dancing stars . Ανάλογα ευχάριστη εικόνα έδωσε  η σεμνή προπονήτρια υποδομών Αθηνά Πάνια που επίσης έριξε τις στροφές της και ενθουσίασε τους πάντες . Εν ολίγοις όσοι λείψατε χάσατε . Ας ελπίσουμε ότι θα βρουν το κουράγιο οι ιθύνοντες να κάνουν ανάλογες εκδηλώσεις και να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης .


Post Top Ad