Υπερηφάνεια για τις Εσπερίδες και προβάδισμα για τον Πανιώνιο για την 3η θέση - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.4.12

Υπερηφάνεια για τις Εσπερίδες και προβάδισμα για τον Πανιώνιο για την 3η θέση

Proud to Be Esperides !!
Το ότι είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα σίγουρα δεν περιμέναμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο για τα πλέϊ οφ του μικρού τελικού της Α1 για να το διαπιστώσουμε . Οι Λατόγια Ουίλλιαμς βρίσκεται ήδη στο καμπ των Σαν Αντόνιο στο WNBA και η Χέϊλι Ντάναμ στο Λος Άντζελες στην οικογένειά της με απόφαση του Δ.Σ. που φυσικά δεν επρόκειτο για λόγους πρεστίζ να κρατήσει στην Αθήνα παρά μόνο αν η ομάδα μας προκρινόταν στον μεγάλο τελικό. Και τα ελληνόπουλα υπερέβαλλαν εαυτό και άντεξαν ένα ημίχρονο απέναντι στην εμπειρία των Παπαμιχαήλ και Μίλκοβα (32-34) και λύγισαν στο β΄. Ο Πανιώνιος στηρίχτηκε στο δίδυμο αυτό και στην υπεροπλία στα ριμπάουντς ,  στην απουσία ξένων παικτριών για τις Εσπερίδες και σε χαλαρούς ρυθμούς , με ικανοποιητικό δεύτερο ημίχρονο νίκησε 79-55 μέσα στην Καλλιθέα οπότε πήρε προβάδισμα 2-1 στην σειρά των μικρών τελικών , που φυσικά οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να δώσουν αλλά τις υποχρέωσε η ΕΟΚ βάσει κανονισμών .  Σαν να λέμε ένα ματς που έγινε γιατί έτσι έπρεπε και περισσότερο για να παίξουν κορίτσια με μικρό χρόνο συμμετοχής .

Στο α΄ μέρος υπήρχε ισορροπία αλλά στο β΄ η κούραση της ομάδας μας ήταν εμφανής όπως και εμφανής η διάθεση του Γιώργου Λειβάδη να χρησιμοποιήσει όλα τα κορίτσια που είχε στον πάγκο . Και ο κόουτς των αντιπάλων χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια αλλά η Παπαμιχαήλ έπαιξε 38΄ και η Λίντια Μίλκοβα 33΄ οπότε δεν ήταν δυνατόν οι δύο πιτσιρίκες μας  Λούκα και Κόλια που  έχουν ταλέντο και μέλλον  αλλά υστερούν πολλά χρόνια και πρωταθλήματα σε εμπειρία να κοντράρουν. Επίσης ήρθε αθροιστικά ο τραυματισμός της Τζεγιαννάκη από το α΄  μέρος  στο αριστερό χέρι και η κοπέλα έπαιξε καταχρηστικά 25΄ . Η σειρά λογικά θα τελειώσει την Τετάρτη στις 19.30 στην Ν. Σμύρνη .


Ξεχώρισαν από τις νικήτριες Παπαμιχαήλ και Μίλκοβα και κέρδος η 16χρονη Σταμάτη ενώ Αθανασίου , Λουκάτου και Καλογήρου ήταν οι κορυφαίες  από τις Εσπερίδες με θετικά μηνύματα από τις Λούκα (6π. σε 21΄) . 


Δεκάλεπτα: 19-20, 32-34, 40-56, 55-79
Διαιτητές: Μαλανδρής-Πόντας
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Λειβάδης, Μανιάτης): Τζεγιαννάκη 2, Καλογήρου 7, Αμανατίδη, Αθανασίου 17 (4), Λουκάτου 15 (3), Σπίνου 2, Ζεβαρχιγιάν, Λούκα 6, Καλοπήτα, Ξεπαπαδέα, Κόλλια 2, Οικονομάκη 4.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παππάς): Παυλοπούλου, Σαλιάϊ 8 (1), Σταμάτη 16, Κίτσιου 2, Παπαμιχαήλ 21 (13 ριμπ.), Μίλκοβα 16 (10 ριμπ.), Τετενέ 8, Γαλιατσάτου 2, Αξιοπούλου 6 (2).
Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα στην κάτωθι ιστοσελίδα : 
http://www.sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/957-phre-to-pano-xeri-gia-thn-3h-thesi-o-panionios 
Μπράβο κοριτσάρες ! Σας ευχαριστούμε ...
Πριν τον αγώνα η διοίκηση σε συνεργασία με τον αθλητικό οργανισμό της πόλης και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Μαργωμένο τίμησε τις χρυσές κορασίδες μας πρωταθλήτριες Ελλάδας στον Βόλο με κύπελο και ανθοδέσμες και καταχειροκροτήθηκαν  δίκαια από τον κόσμο . 

Post Top Ad