Κυπελλούχες της καρδιάς μας ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.4.12

Κυπελλούχες της καρδιάς μας !

Κυπελλούχες της καρδιάς μας 

Κατάθεση ψυχής από τις κοπέλες μας που κοίταξαν στα μάτια την κορυφαία ελληνική ομάδα
Μπράβο σας κορίτσια είμαστε υπερήφανοι για σας  ...
Όλη η Ελλάδα είδε χθες από την συχνότητα της ΕΤ 3 γιατί οι Εσπερίδες παραμένουν η κορυφαία ελληνική ομάδα της τελευταίας δεκαετίας και ας έχασαν 57-50 στον μεγάλο τελικό από τον  πρωταθλητή την τελευταία διετία και επίδοξο φετινό Αθηναϊκό .

Η αρχηγός της ομάδας μας Ρούλα Καλογήρου είπε μια κουβέντα που εκφράζει όλους μας : «Για μένα και τις συμπαίκτριές μου εμείς είμαστε οι κυπελλούχες . Αναλογικά με το ρόστερ που διαθέτουμε κάναμε υπέρβαση και τα δώσαμε όλα …» Αυτές λοιπόν είναι οι κυπελλούχες της καρδιάς μας και ήταν στιγμές που η συγκίνηση από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν οι κοπέλες μας ήταν απίστευτη . 

Ναι μας έκαναν υπερήφανους και έβαλαν σε μπελάδες μια ομάδα με τετραπλάσιο μπάτζετ που επιστράτευσε από την Ισπανία την Σωτηρίου για να μας κερδίσει και με την συνδρομή του ΑΣΕΑΔ της εξέδωσε τελικά δελτίο . Μπορεί στο φύλο αγώνα και στο ταμπλό να τα κατάφερε αλλά όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι ο Αθηναϊκός δεν είναι ανίκητος και οι κόποι όλης της χρονιάς ευοδώθηκαν . Όπως τόνισε και ο τεχνικός μας Γιώργος Λειβάδης είμαστε υπερήφανοι για αυτά τα κορίτσια και υπερήφανη είναι όλη η πόλη που πρέπει και οφείλει να τις στηρίξει . Οι Εσπερίδες έκαναν και θα κάνουν φέτος κάτι πολύ περισσότερο από εκείνα που είχαν σχεδιασθεί το καλοκαίρι και πρέπει να επιβραβευθούν γι΄ αυτό .
Υποκλινόμαστε !!
Latoya Williams
1η σκόρερ γιατί όχι και mvp ?
Πρώτη σκόρερ ήταν η εκπληκτική για μια ακόμη φορά Λατόγια Ουίλλιαμς που δεν αναδείχθηκε mvp για λάθος λόγο ! Έπαιζε στην ηττημένη ομάδα και υπάρχει μια άτυπη λογική να βγαίνει ο πολυτιμότερος από τον νικητή . Αυτό όμως δεν υφίσταται πλέον αφού θυμίζουμε ότι mvp της Ευρωλίγκας στο φάϊναλ 8 αναδείχθηκε η Έζια Τζόουνς της ηττημένης Ρίβας Εκόπολις . 

Η Τόγια άξιζε και αυτό τον τίτλο χωρίς επουδενί να μειώνουμε την έξοχη όντως Όλγα Χατζηνικολάου που θυμίζουμε άλλωστε ότι στις Εσπερίδες αναδείχθηκε .


Εσπερίδες - Αθηναϊκός 50-57
Διαιτητές: Τσώνος Β. - Καραβίτης.
Τα δεκάλεπτα: 10-14, 25-33, 36-47, 50-57.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Λειβάδης, Μανιάτης): Τζεγιαννάκη 3 (1), Καλογήρου 5 (1), Αθανασίου 4, Λουκάτου, Σπίνου, Λουκά, Καλοπήτα 2, Ντάναμ 10, Ουίλιαμς 26 (14 ριμπ.).
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζευγώλης): Καλέντζου 2, Λύμουρα 7 (1), Χατζηνικολάου 12 (2 τριπ., 9 ριμπ.), Κοτσοπούλου 5, Σωτηρίου 16 (2 τριπ., 9 ριμπ.), Κεχαγιά 11 (1), Περοστίγισκα 4 (11 ριμπ.), Κυριακοπούλου
Αύριο θα υπάρχουν μεγάλα βίντεο και φωτορεπορτάζ από τον φοβερό τελικό . 

Post Top Ad