Νεανίδες (και μάλιστα αμιγείς) για φίλημα ... - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





19.4.12

Νεανίδες (και μάλιστα αμιγείς) για φίλημα ...

Οι καλύτερες φετινές νεανίδες νίκησαν πανεύκολα 82-36 τον Ιπποκράτη
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε τέτοια αιχμαλωσία του Ιπποκράτη Κω από τις νεανίδες μας που βρέθηκαν σε καταπληκτική μέρα και συνέτριψαν την νησιωτική ομάδα με 82-36 χωρίς να βρουν αντίσταση . Οι μικρές απέδειξαν ότι είχαν συγκέντρωση και σοβαρότητα και ήταν καλά διαβασμένες απέναντι στα ατού των αντιπάλων που πέταξαν γρήγορα λευκή πετσέτα . Εφάρμοσαν ιδανικά τις εντολές του κόουτς και όλα πήγαν περίφημα. Με την νίκη αυτή ουσιαστικά οι νεανίδες προκρίθηκαν στα τελικά αφού μια ήττα με 32 πόντους διαφορά από τον Βούρειο (Σήμ,ερα Παρασκευή Μετς 10.00)  δεν μπορεί να συμβεί ούτε κατά λάθος .Και όλα αυτά κόντρα στο γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς προσθήκη κορασίδων αλλά και  με προπονητή τον Γιώργο Λειβάδη αντί του Αναγνωστόπουλου που βρισκόταν με τις κορασίδες στον Βόλο . Τα κορίτσια μας έδωσαν την απάντηση σε όλους ακόμη και σε μας τους ίδιους που τουλάχιστον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι θέλουμε μόνο το καλό τους . 

Δεν υπήρξε κορίτσι που να υστέρησε με τις δύο ψηλές Μελίνα Κόλια και Βίλυ Ξεπαπαδέα να σκεπάζουν τα καλάθια . Η Ζωή Οικονομάκη έδειξε συχνά σημάδια του ταλέντου της , η Βάσω Τριανταφύλλου είχε μεστή και σχεδόν αλάνθαστη παρουσία , η Βάσω Παπαϊωάννου έπαιξε φοβερή άμυνα όπως και η Αμανατίδη προσέφεραν Ελίζα Ζεβαχιργιάν , Βίκυ  Γιαννακοπούλου αλλά και η Δανάη  Σταυροπούλου. Μόνο καλά λόγια έχει να πει κάποιος για τα κορίτσια μας που στο παρελθόν έδειξαν αστάθεια αλλά στο ματς με τον Ιπποκράτη έδωσαν απαντήσεις και το κυριότερο υποσχέσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της γυναικείας Γιώργο Λειβάδη που αντικατέστησε επάξια τον Πέτρο Αναγνωστόπουλο και χρησιμοποίησε σοφά τα κορίτσια ενώ τους  φέρθηκε άψογα και αυτά το εκτίμησαν .
Ο Ιπποκράτης δεν πρέπει να κριθεί μόνο από αυτό το τραγικό παιχνίδι . Πάντως οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στην κόουτς  Δανελλάκη γιατί έπαιξε καθαρό μπάσκετ όπως και όλα τα κορίτσια . Μπράβο επίσης σε  Γούναρη , Γαβριηλίδου που σίγουρα έχουν μέλλον.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ – ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΑΕ 36-82
Διαιτητές: Χρηστίδης Μ, Μουρμούρης
Δεκάλεπτα :  11-21, 18-44, 24-62, 36-82
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Δανελλάκη): Γιαννάκου , Σταματιάδη , Ιερομνήμων 8, Κοκκινοβασίλη , Γούναρη 10(1), Χαυλή , Γαβριηλίδου 9(1), Γιαριμάγια 9(1) , Στάμογλου
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΑΕ (Λειβάδης): Ζεβαχιργιάν 5(1), Τριανταφύλλου 2, Αμανατίδη 4, Σταυροπούλου , Οικονομάκη 5, Γιαννακοπούλου 6, Παπαϊωάννου 9, Κόλια 30, Ξεπαπαδέα 21 
*Στο άλλο ματς ο Βούρειος Χίουν νίκησε την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου Θησέα Παναγούδας Λέσβου 80-23
           Βαθμολογία
1.   Εσπερίδες  ΑΕ    194-53     2-0   4
---------------------------------------------------
2.   Ιπποκράτης Κω    94-122    1-1   3
3.  Βούρειος   Χίου     120-81    1-1   3
4. Θησέας Λέσβου    40-192   0-2    2

Post Top Ad