Σαμολαδά : «Θέλω να επιστρέψω στις Εθνικές ομάδες…» - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





15.8.12

Σαμολαδά : «Θέλω να επιστρέψω στις Εθνικές ομάδες…»


Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή έκανε ο Ίκαρος Καλλιθέας αφού απέκτησε την 25χρονη Σερραία φόργουορντ Βούλα Σαμολαδά (1.78 ) και υλοποίησε μια ακόμη επιθυμία του τεχνικού του Γιώργου Λειβάδη ενώ θα ακολουθήσει σύντομα και η ανακοίνωση και άλλων αξιόλογων αθλητριών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Σαμολαδά έχει ήδη σημαντική θητεία στην Α1 με τέσσερα χρόνια στον Πανσερραϊκό και μία χρονιά το 2005-06 στον Μ. Αλέξανδρο . Έπαιξε ακόμη σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΟ Σερρών, Τιτάνες Δράμας και Καβάλα ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής κορασίδων το 2003 στο Νεβσεχίρ της Τουρκίας .

Όπως δήλωσε η Σαμολαδά : «Είναι μια σημαντική ευκαιρία να επιστρέψω στην Α1 και ο Ίκαρος μου την πρόσφερε . Θέλω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσω την νέα μου ομάδα .»



Η Βούλα Σαμολαδά μίλησε επίσης σε ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης για την μεταγραφή της στον Ίκαρο . Να τι είπε: «Μετά από 5 χρόνια επανέρχομαι στην Α1 και σε μια ομάδα σαν τον Ίκαρο με μεγάλη ιστορία στο χώρο του γυναίκειου μπάσκετ. 

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω το νέο μου προπονητή Γιώργο Λειβάδη που από την πρώτη στιγμή έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και προσπάθησε να με εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του. Η καταγωγή μου είναι από την Δράμα αλλά λείπω πολλά χρόνια από την πόλη μου λόγω της υποτροφίας μου ως μαθήτρια στο Αριστοτέλειο Κολέγιο. Έχω μάθει να επιβιώνω σε μεγάλες πόλεις και είμαι σίγουρη ότι θα πετύχω και θα αποφύγω τις όποιες παγίδες βρεθούν στο δρόμο μου.

Έχω πολύ μεγάλη όρεξη και διάθεση να δουλέψω ξανά με αθλήτριες υψηλού επίπεδου για να βελτιωθώ και να πετύχω όσα στέρησα από τον εαυτό μου… βολοδέρνοντας πέντε χρόνια στην Α2. Θέλω δουλειά με υγεία χωρίς τραυματισμούς για να μπορέσω να παίξω ξανά καλά σε υψηλό επίπεδο και να επανέλθω στις τάξεις των εθνικών ομάδων. Σίγουρα η φιλοδοξία μου είναι να καθιερωθώ στην νέα μου ομάδα και να φτάσουμε τον Ίκαρο όσο πιο ψηλά γίνεται τη νέα χρονιά. Στο μέλλον θα ήθελα να μπορέσω να κληθώ ξανά στην εθνική ομάδα και γιατί όχι μια μεταγραφή στο εξωτερικό. 

Ξεκίνησα το μπάσκετ από 10χρονων στις ακαδημίες του Γ.Σ. Δράμας οπού δούλεψα πάρα πολύ ομαδικά και ατομικά με τον coach Θεοδωρίδη, τον οποίο θεωρώ δάσκαλο μου και του οφείλω πολλά αφού κάθε φορά που ζήτω την βοήθεια του μου την προσφέρει απλόχερα και χωρίς αντάλλαγμα. Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές μου στον Πανσσεραΐκό, Ιλανίδη, Τσιμπή και Ποριόπουλο, καθώς και τον γενικό αρχηγό Ιωάννη Μπιτζίδη πού μου συμπαραστάθηκε όλα αυτά τα χρόνια της μπασκετικής μου καριέρας και μου έδωσε την ευκαιρία στα 13,5 χρόνια μου να συμμετάσχω στην Α1».

Post Top Ad