ΣΕΠΚ | Γιώργος Λειβάδης : Θα βρούμε το δρόμο μας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





29.8.12

ΣΕΠΚ | Γιώργος Λειβάδης : Θα βρούμε το δρόμο μας

Γιώργος Λειβάδης, στο sepk.gr
Η άλλοτε κυριαρχία των Εσπερίδων στην Α1 γυναικών δεν υπάρχει πλέον, ωστόσο η ομάδα της Καλλιθέας διατηρείται σε υψηλό αγωνιστικό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο τεχνικός, ο οποίος θα οδηγήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την δις πρωταθλήτρια Ελλάδας, Γιώργος Λειβάδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τους στόχους που θέτει αλλά και για την κλήρωση που ρίχνει τις Εσπερίδες κατευθείαν στα... βαθιά.

Γιώργος Λειβάδης
Για την δεύτερη χρονιά του στον πάγκο των Εσπερίδων
"Τα κατατόπια τα έχω μάθει πλέον. Η πρώτη χρονιά κρίνεται ως επιτυχημένη, καθώς πήγαμε στο τελικό του κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα τερματίσαμε στη 2η θέση της κανονικής περιόδου αν και τελικά βγήκαμε τέταρτοι εξαιτίας των απουσιών των δύο ξένων. Θεωρώ πως ήταν μία καλή χρονιά για εμένα, τα κορίτσια και την ομάδα. Ευελπιστώ σε ανάλογη χρονιά φέτος αν και θα είναι πιο δύσκολα γιατί έχουμε χαμηλώσει το μπάτζετ. Πιστεύω ότι με παίκτριες όπως οι Καλογήρου, Τζεγιαννάκη, Αθανασίου και Λουκάτου θα βρούμε το δρόμο μας".

Για τους στόχους που θέτει τη νέα σεζόν
"Από τη στιγμή που ο πέμπτος παίζει πλέι άουτ το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι να σώσουμε την κατηγορία τερματίζοντας μέσα στην πρώτη τετράδα. Από εκεί και πέρα ότι μας δώσει το πρωτάθλημα θα το δεχτούμε με χαρά και θα κυνηγήσουμε οποιαδήποτε υπέρβαση".

Για το ρόστερ που "χτίστηκε"
"Εκτός από τα κορίτσια που προανέφερα που είναι ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας πήραμε τις Άννα Ρουμπελάκη από το Ελληνικό και Βούλα Σαμολαδά που είναι καλές αθλήτριες, ενώ είμαστε σε συζητήσεις με δύο ακόμα κορίτσια. Η μία είναι η ξένη μας που θα αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών κι άλλη είναι Ελληνίδα. Το ρόστερ σε σύγκριση με πέρσι έχει δυναμώσει στην περιφέρεια, ενώ στις ψηλές θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα μας βγει η ξένη που είναι πάντα ένα ερωτηματικό".

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος
"Η κλήρωση του πρωταθλήματος μας έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Στο Κύπελλο παίζουμε με το Ελληνικό που είναι καλή ομάδα, ενώ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος παίζουμε με Κρόνο, Αθηναϊκό, Τερψιθέα και Ελληνικό".
www.sepk.gr

Post Top Ad