Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες στο κύπελλο (47-50) για τις νεανίδες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





29.9.12

Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες στο κύπελλο (47-50) για τις νεανίδες



Σε ένα ματς με πολύ πάθος δύναμη αλλά και χαμηλό σκορ οι νεανίδες του Πρωτέα Βούλας νίκησαν τις νεανίδες μας 50-47 και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου . Ήταν ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες . 


Οι κοπέλες μας φάνηκαν σχετικά νευρικές και άστοχες και με εξαίρεση το πολύ καλό α΄ δεκάλεπτο δεν έδειξαν το πολύ καλό πρόσωπό τους και αδίκησαν τους εαυτούς τους απέναντι σε όντως δυνατό αντίπαλο . 

Οι όποιες κακές στιγμές των διαιτητών (5ο φάουλ Οικονομάκη εντελώς ανύπαρκτο ) και εμφανές φάουλ στην Κολλάτου στο τρίποντο που επιχείρησε για ισοφάριση στην λήξη) δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την όντως μέτρια εμφάνιση . 

Είναι παράλληλα γεγονός ότι η ομάδα μας έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και τα κορίτσια μας μπορούν να το δείξουν . Θυμίζουμε επίσης ότι και πέρυσι η σεζόν είχε ξεκινήσει με μια ήττα στο κύπελλο από τον Πρωτέα Βούλας με ασφαλώς πολύ εντυπωσιακή συνέχεια .
Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα μας μπορείτε να το δείτε από την αξιόλογη ιστοσελίδα www.sportshero .gr στην πιο κάτω διεύθυνση .
http://sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/3434-proxorhsan-ta-fabori-sto-kypello-gynaikon
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ(ΝΕΑΝ)-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ. (ΝΕΑΝ)  50-47
Διαιτητές: Γεώργου , Καραμανώλης
Δεκάλεπτα: 09-16, 28-23, 35-33, 50-47
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος, Κουρμούλης) : Σιδηροπούλου 1, Στυλιαρά 12(1) , Κήτσιου 12, Βουδούρη , Παυλοπούλου 15, Δημέλη 1, Φασούλα 6, Κουτανίτη 3(1)


ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ. (Κόμης): Ξεπαπαδέα 1, Βαζαίου , Τριανταφύλλου , Αμανατίδη , Κολάτου 2, Οικονομάκη Ζ. 5, Σταμάτη 12, Οικονομάκη Κλ. 7, Παπαϊωάννου 2, Κόλλια 18 

Post Top Ad