"Τζαζ" στο Μπραχάμι και σούπερ πτήση για τον Ίκαρο (70-51) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





15.9.12

"Τζαζ" στο Μπραχάμι και σούπερ πτήση για τον Ίκαρο (70-51)



Ιδανική πτήση έκανε ο Ίκαρος στην πρεμιέρα του τουρνουά Τζίνα Καζαντζίδου στον Αγ. Δημήτριο , Με ...πιλότο την εξαιρετική χθες "Τζαζ" Έρβιγκ (29π. 8/12 διπ.,  2/4 τριπ. και 8 ριμπ.)  παρά την απουσία της Κουτσουνούρη (δεν χρησιμοποιήθηκε αφού ακόμη δεν είναι έτοιμη) ,  επέβαλε τον ρυθμό του στο β΄ μέρος και πήρε άνετη νίκη με 70-51 επί του οικοδεσπότη  Κρόνου που ήταν άτυχος . ¨Εχασε με διαστρέμματα αρχικά την Ελένη Μίχου στο β΄ δεκάλεπτο και στα μέσα του β΄ μέρους με τον ίδιο τρόπο την Αμερικανίδα Χάνλι που είχε ήδη τέσσερα φάουλ και μικρή σχετικά  συνεισφορά.

Και στα δύο ματς οι προπονητές  χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες που είχαν στην διάθεσή τους .Από την ομάδα μας δεν υπήρξε αθλήτρια που να υστέρησε αλλά ιδιαίτερα εύσημα αξίζουν στην 16χρονη Κλειώ Οικονομάκη που ήταν και πάλι πολύ θετική παρά την απειρία της. Η αρχηγός Ρούλα Καλογήρου ήταν και πάλι πολύτιμη και εμπνευστής όπως και οι Λουκάτου (συγκεντρωμένη και σε δύσκολους ρόλους), Αθανασίου (πολύ εύστοχη στο α΄δεκάλεπτο και με αμυντικό πάθος)  Τζεγιαννάκη (οδηγός παρά την ασυνήθιστη αστοχία της στις βολές) , Σαμολαδά (βελτιώνεται καθημερινά) , Ρουμπελάκη (πάντα με τσαγανό) , Βράκα (αμυντικά εξαιρετική και "ξεψαρώνει") , Σταμάτη (η άλλη μας  μικρή που  παλεύει καθημερινά ) και Πασχοπούλου (που δεν συμφώνησε ακόμη για του χρόνου  αλλά είναι ζωντανή ιστορία για το σωματείο και βοηθά όσο μπορεί με πολύτιμες ανάσες στην Τζαζ). 

Η Αμερικάνα είναι στην Αθήνα μόλις λίγα 24ωρα και ψάχνεται ακόμη οπότε σίγουρα οι μεταπτώσεις της είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο . Χθες πάντως ήταν όντως φανταστική και σκόρπισε χαμόγελα χαρίζοντας αυτοπεποίθηση σε όλους . Ότι η κοπέλα έχει προσόντα και δυνατότητες το βλέπει κανείς αμέσως ακόμη και αν δεν είναι καλή . Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιδί 22 χρόνων μακριά από την πατρίδα του που έχει όνειρα και στόχους . Ο Ίκαρος  μπορεί να την σπρώξει στο απόγειο και την καταξίωση . Δεν πρέπει όμως ούτε να ενθουσιαζόμαστε ούτε όταν  δείχνει αστάθεια να την αποπαίρνουμε  . Είναι καλός χαρακτήρας  και χρειάζεται στήριξη οπότε όλα θα πάνε καλά . Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα και μυαλό . Δεν ξέρουμε ακόμη που μπορεί να φτάσει . Είναι προσγειωμένα τα παιδιά αλλά μπορούν με μπροστάρη τον Γιώργο Λειβάδη και λίγη τύχη να τα καταφέρουν να διακριθούν . Τα υπόλοιπα στο παρκέ...

Και άλλο ένα θετικό . Παρών στο γήπεδο ο Δημήτρης Αγγελόπουλος που γνωρίζει ότι η ομάδα αποκτά νέα ταυτότητα και όχι μόνο όνομα. Βαδίζει σε χνάρια που έχουν οδηγήσει το σωματείο στην καταξίωση . Είναι εγκρατής αλλά και φιλόδοξος και έχει εμπιστοσύνη στα κορίτσια  και με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να είναι δικαιολογημένα αισιόδοξος ! 


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
1Η ΜΕΡΑ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 51-70
Δεκάλεπτα : 18-16, 30-31, 36-50, 51-70
Διαιτητές: Σιώκας, Αρφαρά

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ορφανίδης, Αναστασόπουλος): Γκοτζή 12, Εμμανουηλίδου , Βροχίδου 3(1), Κωνσταντίνου , Χάνλι 6(2) , Μίχου, Τσάβου 3, Ξάνθου 15 , Βαλαντάση 4, Νικολαίδου 8
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λειβάδης, Γωνιωτάκη):  Τζεγιαννάκη 2, Καλογήρου 7 , Βράκα , Αθανασίου 10(2), Λουκάτου 8, Ρουμπελάκη 2,Σαμολαδά 4 ,  Οικονομάκη 8 , Σταμάτη , Πασχοπούλου , Έρβινγκ 29(2)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ –ΕΛΛΗΝΙΚΟ 51-52
Δεκάλεπτα: 18-15, 29-35, 43-40, 51-52
Διαιτητές: Παπαφωτίου , Γαρίνη
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σιαμαντούρα): Καλέντζου 9 (3), Βλάνη 7 (1), Κόνιαλη, Μαγκλάρα 1, Σλούκα 3 (1), Δίελα 4, Χρονοπούλου 3, Μοσχοπούλου, Θεολόγου 8, Χριστινάκη ,  Κωτούλα 2, Ντέλβα 14.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Καπογιάννη): Σταμάτη 13(2), Μουρντ, Λούκα, Μπόνη 6, Σπαθάρη 1, Μπαλτά 2, Αξιοπούλου 7, Ευμορφοπούλου 2, Τσουκαλά, Χαλιβέρα 2 , Μπροκ 19

                  Βαθμολογία
1.  Ικαρος Καλλιθέας     70-51    1-0    2
2.  Ελληνικό                    52-51    1-0   2
3,  Παναθηναϊκός            51-52     0-1   1
4.  Κρόνος Αγ. Δημ.        51-70     0-1   1
Το σημερινό πρόγραμμα : Νέο Αγ. Δημητρίου 18.00 Παναθηναϊκός –Ίκαρος Καλλιθέας , 20.00 Κρόνος Αγ. Δημ. – Παναθηναϊκός 

Post Top Ad