Η ¨Ερβινγκ στον Ίκαρο ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





7.9.12

Η ¨Ερβινγκ στον Ίκαρο !


Την 22χρονη Αμερικανίδα σέντερ Τζασμίν Έρβινγκ απέκτησε ο Ίκαρος Καλλιθέας και έκανε μια σπουδαία μεταγραφή χωρίς να ξεφύγει ούτε στο ελάχιστο στον προϋπολογισμό του . Μια αθλήτρια  που ασφαλώς αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Λειβάδη μέσα στην ρακέτα .
Ο Ίκαρος έχει δημιουργήσει μια σπουδαία παράδοση τα τελευταία χρόνια με τις ξένες αθλήτριες (Ουίλλιαμς , Ντάναμ , Σουπς . Μάζιτς κ.λ.π.) και αναμένεται να την συνεχίσει. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ύψους 1.88 σέντερ απόφοιτος των Ματαντόρ  του Καλιφόρνια  Νόρθριτζ  είναι εξαιρετικά προσοντούχα και θα έχει μια πολύ σπουδαία ευκαιρία σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Στην τελευταία της σεζόν στο NCAA είχε 14.9 π. , 8.2 ριμπάουντς και καλά ποσοστά από μέση και μακρινή απόσταση ενώ θεωρείται εξαιρετικός χαρακτήρας και αναμένεται να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα της Καλλιθέας .
Η αθλήτρια θα βρίσκεται στην Ελλάδα στα επόμενα 24ωρα αλλά δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στο φιλικό με την ΑΕΝ Κηφισιάς όπου η ομάδα θα έχει πολλές απουσίες .  




Post Top Ad