Επίδειξη ισχύος από τις «μπέμπες» 86-22 τον Πανιώνιο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





21.10.12

Επίδειξη ισχύος από τις «μπέμπες» 86-22 τον Πανιώνιο




Επίδειξη ισχύος έκανε η πανίσχυρη ομάδα κορασίδων του συλλόγου μας απέναντι στον σαφώς υποδεέστερο Πανιώνιο που είχε και απουσίες και έγινε ακόμη πιο ευάλωτος. Το τελικό 86-22 είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων και το παρκέ έμοιαζε κατηφορικό οπότε , σίγουρα ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική . 

Όσο και αν ψάξει κάποιος αποκλείεται να βρει παιδί που να μην τα έδωσε όλα και να μην προσπάθησε . Επιθετικός πλουραλισμός και πληθωρική παρουσία ήταν τα συστατικά της ομάδας του Κόμη που «έπνιξε» τον αντίπαλο και ο τεχνικός μας με όλα τα  λάθη που σίγουρα έγιναν (αυτό έλειπε δα) θα πρέπει όσο απαιτητικός που δικαιολογημένα είναι να   είναι παράλληλα και  ικανοποιημένος  . 

Μέχρι και πέρυσι το ματς ήταν ντέρμπι αλλά ο Πανιώνιος σίγουρα διανύει περίοδο κάμψης και προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικός κάτι πολύ δύσκολο.  

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 86-22
Διαιτητής : Δελαγραμμάτικας


Δεκάλεπτα :  27-04, 48-08, 71-12, 86-22

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κόμης, Ξηρογιάννη): Ζάχου 4, Λεμπέση , Λέκα 2, Θεοδώρου 14, Κολλάτου 13(1), Καραμπάτσου 6, Μάλαμα 14, Στεφάνου 21(2), Σώμου 5(1), Σούλτη 2, Τσελεπίδου 5, Κακούρη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζιάκας, Γεωργίου): Γραμματικού 8, Καραμήτρου , Βάρσου 6, Γεωργίου , Δρούγκα 4, Αναγνώστη , Κουτσοσίμου ,  Κυριακίδη , Δασκαλογιάννη , Τρίγκα 4, Ξένου 






















Post Top Ad