¨Εγκλημα και τιμωρία , ποδαρικό με ήττα στην παράταση από τον Κρόνο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





7.10.12

¨Εγκλημα και τιμωρία , ποδαρικό με ήττα στην παράταση από τον Κρόνο

Σε ένα φοβερό ματς ο Κρόνος 81-78 τον Ίκαρο στην παράταση!
Φοβερό ματς έγινε στον Αγ. Δημήτριο με τον έξοχο Κρόνο Αγ. Δημ. να παίρνει μια απίθανη νίκη με 81-78 στην παράταση και να κάνει την μίνι έκπληξη,  αν και είναι πρεμιέρα και οι δυναμικότητες των ομάδων δεν είναι δεδομένες . Ήταν πάντως με διαφορά το καλύτερο ματς της πρεμιέρας σε ματς πόντο πόντο και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα ανεβάσουν το επίπεδο του πρωταθλήματος.
Μπορεί να ήταν αμφίρροπο το ματς αλλά στο τέλος της κανονικής διάρκειας αγκαλιάσαμε την νίκη και αυτοκτονήσαμε ! Η γηπεδούχος ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση  σε όλο το ματς και εκμεταλλεύθηκε ιδανικά  τα εγκληματικά μας λάθη  στα καθοριστικά σημεία και την αστοχία μας στις βολές (17/30). Χαρακτηριστικό σημείο ου ματς όταν  40΄΄ πριν το τέλος του κανονικού αγώνα η Έρβιγκ με βολές έκανε το  71-74 και με δύο  φάουλ για ...ξόδεμα . Και όμως καταφέραμε αντίθετα με τις εντολές του coach ,  να μην κάνουμε κανένα και επειδή η  μπάλα τιμωρεί έβαλε  το τρίποντο η Κωνσταντίνου και έστειλε ουσιαστικά το ματς στην παράταση . Μάλιστα στο φινάλε είχαμε  επίθεση και  αστόχησαν διαδοχικά Καλογήρου και Έρβιγκ. Στην παράταση και πάλι δεν κάναμε φάουλ ως το 44΄(!!) ενώ οι αθλήτριές μας επέμεναν στα άστοχα τρίποντα και ενώ είχε ήδη αποβληθεί με 5 φάουλ η Ξάνθου και η Νικολαίδου είχε τέσσερα .Ακόμη  και στην τελευταία επίθεση (σκορ 81-78 σε βάρος μας)  δεν επιχειρήσαμε   καν προσπάθεια για σουτ τριών πόντων και όλα κρίθηκαν. 
Το ματς ήταν  ντέρμπι σε όλη την διάρκεια και ο Κρόνος έδειξε χαρακτήρα με Νικολαίδου(17π., 13 ριμπ.) και Γκοτζή (25π. 10/15 διπ., )  σε σπουδαία μέρα και παίκτρια κλειδί την Μαρίνα Κωσταντίνου που είχε 12π και 9 ασίστ ! Πολύτιμη αν και αθόρυβη η Μίχου  με 10 ριμπ. και 4 ασίστ ενώ η Αμερικανίδα Χάνλεϊ είχε καλές και κακές στιγμές αλλά πιστώνεται το τρίποντο από τα 8 μέτρα στην παράταση .
Ο Ίκαρος είχε πολύ καλές Τζεγιαννάκη , Καλογήρου και Λουκάτου ενώ μεγάλο κέρδος ήταν η 16χρονη Σταμάτη . Αντίθετα δεν μπόρεσε να βοηθήσει η Έρβιγκ και μην μας ξεγελούν οι 16π. και  11 ριμπ. σε 30΄  ενώ η Κουτσουνούρη κουράστηκε και δεν άντεξε να βγάλει  αγώνα 45  λεπτών.
Σίγουρα έγιναν πολλά λάθη αλλά και αρκετές φάσεις που εντυπωσίασαν ενώ έπαιξαν και οι 12 κοπέλες μας . Μπορεί το ποδαρικό να μην ήταν καλό αλλά αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να έχει πολύ καλύτερη συνέχεια. 
Δεκάλεπτα : 20-21, 33-34, 54-52, 74-74, 81-78
Διαιτητές: Ντάβαρης , Σιώκας
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ορφανίδης, Αναστασόπουλος): Γκοτζή 25 (1), Εμμανουηλίδου 2, Κωνσταντίνου 12(2), Χάνλεϊ 13(3), Μίχου 8, Ξάνθου 4, Βαλαντάση , Νικολαίδου 17
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λειβάδης, Γωνιωτάκη): Τζεγιαννάκη 21(1) , Καλογήρου 10(1), Σταμάτη 6 , Αθανασίου 2,Λουκάτου 15 , Ρουμπελάκη 1, Σαμολαδά , Οικονομάκη Κλ. ,  Κουτσουνούρη 7, Γιαννακοπούλου , Πασχοπούλου , Έρβιγκ 16 

Όλη  η κίνηση της ημέρας στην αξιόλογη ιστοσελίδα www.sportshero.gr  με εξαιρετικά βίντεο και μια εκπομπή σπάνια για τα δεδομένα του γυναικείου μπάσκετ . Μοιάζει ανέκδοτο αλλά η προσφορά της ιστοσελίδας μπορεί και να απορριφθεί από την ΕΟΚ !! Γιατί άραγε; 

Post Top Ad