Νίκη ρουτίνας νο 13 και 62-33 τον Κρόνο για τις νεανίδες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





21.1.13

Νίκη ρουτίνας νο 13 και 62-33 τον Κρόνο για τις νεανίδες




Οι νεανίδες δεν συνάντησαν καμία δυσκολία για να επικρατήσουν του Κρόνου 62-33(13-0 το σερί)  σε ένα αγώνα που έπρεπε να διεξαχθεί την Τετάρτη αλλά μετατέθηκε λίγες μέρες μετά με  αίτημα της δημοτικής αρχής.


Δυστυχώς η κορυφαία γυναικεία  ομάδα υποδομών της χώρας και το τονίζουμε αυτό όχι μόνο της πόλης σε οιοδήποτε άθλημα  εξακολουθεί να μην έχει την πρέπουσα μεταχείριση και να εξακολουθεί να θέλει αφού υποχρεούται από την προκήρυξη της  ΕΣΚΑΝΑ,  να  αγωνίζεται …θρασύτατα  την ημέρα που αγωνίζονται όλες οι ομάδες νεανίδων της Ένωσης δηλαδή  την Τετάρτη. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει διαφορετική λογική στα πλέϊ οφ που ξεκινούν σε 15 μέρες .

Η ουσία είναι ότι παρότι η ομάδα ξεκίνησε νωχελικά στην συνέχεια πρόσφερε κατά διαστήματα ποιοτικό μπάσκετ και φυσικά ο Κρόνος χωρίς την Τσάβου (ακόμη δεν είναι έτοιμη)  και με την κορυφαία αθλήτριά του Εμμανουηλίδου να αντιμετωπίζει προβλήματα πίεσης από την μετρ του είδους Βαζαίου και κούρασης (παίζει στις γυναίκες με επιτυχία )  δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο ρελαντί λοιπόν . Κολλάτου , Σταμάτη , Οικονομάκη ,  Κόλια Ξεπαπαδέα  αύξησαν την διαφορά βρίσκοντας λύσεις στην ζώνη και όλα τελείωσαν. Πολύ καλή η παρουσία και των υπολοίπων με ιδιαίτερη μνεία στην Γεωργία Αμανατίδη που είχε πολλές πολύ καλές στιγμές με πάθος και κατά κανόνα κερδισμένες φάσεις σε όλες τις περιπτώσεις που είχε συμμετοχή . Έπαιξε μόνο μία κορασίδα η Μάλαμα αφού απουσίασε  η Στεφάνου που είχε το Σάββατο γενέθλια (έκλεισε τα 16 και της ευχόμαστε χιλιόχρονη) . 
Αντίπαλες οι πρώην δικές μας Μαντά και Ρούτση αλλά δεν τις βοήθησε το παιχνίδι . 

ΙΚΑΡΟΣ ΓΣ – ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ 62-33
Διαιτητές : Παπαφωτίου ,. Στρέμπας
Δεκάλεπτα : 18-12, 32-16, 47-25, 62-33
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κόμης): Ξεπαπαδέα 5(1) , Βαζαίου , Τριανταφύλλου , Αμανατίδη 4, Κολλάτου 14(2), Μάλαμα 4, Σταμάτη 12 , Οικονομάκη 11, Κόλλια 10, Καπάνταη 2
ΚΡΟΝΟΣ (Τασουλή): Εμμανουηλίδου 6(2) , Δημητροπούλου 5(1),Μαντά 8, Ρούτση 2, Ξανθέα 8(1), Σκουλίκα , Ζουρτσάνου 4  

Περισσότερες φωτογραφίες










Post Top Ad