Εντυπωσιακές οι νεανίδες 71-58 τον Πανιώνιο (1-0) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





2.3.13

Εντυπωσιακές οι νεανίδες 71-58 τον Πανιώνιο (1-0)




Πολύ καλό θέαμα και ψηλό σκορ για πλέϊ οφ είχαμε στην μεγάλη νίκη των νεανίδων μας όχι στην φυσική της έδρα αλλά στο κλ. Εθνικής Αντίστασης στο ματς με τον  Πανιώνιο με 71-58. 

Αξιόμαχες οι κυανέρυθρες αλλά οι νεανίδες μας ήταν αποφασισμένες να μην δώσουν δικαιώματα οπότε η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους  οκτώ πόντους . Με σεληνιασμένη την Σταμάτη , εξαιρετικές Κόλια και Κολάτου και απόλυτα συγκεντρωμένες όλες  τις κοπέλες του Νίκου Κόμη , δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή και έκαναν  το 1-0 στην σειρά  . Ακόμη και όταν  φορτώθηκαν με φάουλ οι ψηλές  και η απουσία της Οικονομάκη έγινε πιο εμφανής (θα μπεί στο χειρουργείο σε λίγα 24ωρα) πάλι οι ισορροπίες δεν άλλαξαν . Στον πάγκο βοήθησε και η προσθήκη του Άγγελου Τσίκληρα στο προπονητικό τιμ κάτι που δείχνει το βάρος που δίνει στο τμήμα ο σύλλογος σε μια σαφή προσπάθεια συσπείρωσης . Σπουδαία εμφάνιση από την Σοφία Γρηγορίου και  θετική η παρουσία της μικρής  Πούλου  για τον Πανιώνιο που σίγουρα στο Βαρίκας την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι πιο ανταγωνιστικός για να μην αποχαιρετήσει τα πλέϊ οφ με "σουίπ" . 

Στον αντίποδα υπάρχει διαφορά ποιότητας στα ρόστερ και οι δικές μας θα επιδιώξουν να τελειώσουν την σειρά μέσα στο Βαρίκας όπου έχουν εξαιρετική παράδοση και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό .

Διαιτητές: Παπαφωτίου , Αγγέλης
Δεκάλεπτα : 27-21, 43-30, 56-46, 71-58  
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κόμης, Τσίκληρας): Κόλλια 16, Σταμάτη 29 , Στεφάνου 2, Βαζαίου 3(1) , Κολλάτου Ευγ. 17(1) , Αμανατίδη 4, Τριανταφύλλου , Ξεπαπαδέα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τόλιας): Ερμείδου 2 , Ηλιάδη  9(2), Ρίζου Χ. , Στεριοπούλου 6 , Μπάμπη  5, Γρηγορίου 26 , Γραμματικού 3(1) , Πούλου 7(1) 




Πλούσιο φωτορεπορτάζ στο κατάμεστο γήπεδο . 



















Post Top Ad