Κατάρρευση στο β΄ και νοκ άουτ ήττα για τις νεανίδες στην Βούλα - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





27.3.13

Κατάρρευση στο β΄ και νοκ άουτ ήττα για τις νεανίδες στην Βούλα


Οι νεανίδες μας δεν μπόρεσαν χθες στην Βούλα  να κάνουν την ανατροπή και να φέρουν τρίτο ματς στην Καλλιθέα . Έχασαν 60-41 στην Βούλα από τον Πρωτέα που φάνηκε καλύτερος στο β΄ μέρος και κυρίως πιο ψύχραιμος και με καθαρό μυαλό στην επανάληψη αφού το α΄ μέρος ήταν αμφίρροπο (26-24). Οι κοπέλες μας με εξαίρεση την Μελίνα  Κόλια βρέθηκαν σε πολύ  κακή μέρα  και στο β΄ μέρος ειδικά κατέρρευσαν μην προβάλλοντας ουσιαστικά αντίσταση .  

Στο ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο του Πρωτέα ο τελικός είχε σασπένς μόνο στο α΄ μέρος . Οι γηπεδούχες ήταν ανώτερες  βρήκαν λύσεις από μακριά και δεν κινδύνευσαν αφού και οι δικές μας ( η Κόλλια  έκανε ότι μπορούσε)  ήταν γενικά εκνευριστικά άστοχες και όλα τα ατού μας υστέρησαν . Πρωταθλήτρια λοιπόν η ομάδα της Βούλας και συγχαρητήρια στα κορίτσια  που όπως εμφανίστηκαν στους τελικούς το άξιζαν .

Τα δεκάλεπτα : 14 – 13   ,  26 - 24  ,  45 - 29  ,  60 – 41
Διαιτητές : Δελαγραμμάτικας , Μαυρέλης.

 ΠΡΩΤΕΑΣ  ΒΟΥΛΑΣ  (Τασιόπουλος): Σιδηροπούλου 8(2), Στυλιαρά 15(3) , Κήτσιου 5 ,Βουδούρη , Παυλοπούλου 24(3) ,Μπιτζανάκη Ε. , Λαγού-Μειμάρογλου, Δημέλη, Ασκιανάκη , Φασούλα 6 , Φωκιανού,  Κουτανίτου 2.
 ΙΚΑΡΟΣ KAΛΛΙΘΕΑΣ (Τσίκληρας) : Ξεπαπαδέα 2, Βαζαίου 3(1), Τριανταφύλλου, Αμανατίδη 2, Κολλάτου 2, Στεφάνου 4, Σταμάτη 3, Κόλλια 25(1).

Το β΄  μέρος της αναμέτρησης στην παρακάτω ιστοσελίδα του www.sportshero.gr : 
http://www.sportshero.gr/index.php/sports/women-basket/item/4562-protathlitis-o-proteas-stis-neanides-tis-eskana













Post Top Ad