Οι πριγκήπισες της Καλλιθέας κορασίδες πρωταθλήτριες για 10η φορά τα τελευταία 11 χρόνια ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





17.4.13

Οι πριγκήπισες της Καλλιθέας κορασίδες πρωταθλήτριες για 10η φορά τα τελευταία 11 χρόνια !


Οι πριγκίπισσες της Καλλιθέας με sweep 2-0 νίκες και ένα εμφατικό 59-44 πήραν την δεύτερη νίκη επί του Κρόνου .



 στον Αγ. Δημήτριο (59-44) και με 2-0 νίκες (είχαν νικήσει και στην Καλλιθέα πολύ πιο δύσκολα με 58-56) και αναδείχθηκαν πρωταθλητής κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ για 10η φορά τα τελευταία 11 χρόνια !

Θυμίζουμε ότι η ομάδα κορασίδων θα επιδιώξει να διατηρήσει και τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας Ελλάδας που κατάκτησε πέρυσι στον Βόλο .

Η ομάδα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια τρεις φορές ακόμη το 2004 στην Ιαλυσό της Ρόδου το 2009 στην Πτολεμαίδα και το 2012 στον Βόλο.





 Τα πράγματα εξελίχτηκαν όπως ακριβώς τα περιμέναμε . Οι κοπέλες μας πεισμωμένες από την μέτρια εικόνα τους στην Καλλιθέα αλλά με εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογία δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κρόνο και όλα τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες. Κατάμεστο το γήπεδο με μια φοβερή αλλά κόσμια εξέδρα αλλά εντυπωσιακή παρουσία και από τις δικές μας μικρές και τους δικούς μας που ήταν ο έκτος παίκτης μας και όσο περνούσε η ώρα τόνωναν τα κορίτσια όλο και περισσότερο σε αυτό που όλοι θέλουμε να βλέπουμε  . Δεν μπορούμε παρά να εγκωμιάσουμε την Ευγενία Κολλάτου γιατί όντως έκανε καταπληκτική εμφάνιση (την καλύτερη φετινή)  , ήταν ασταμάτητη  και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα στον θρίαμβο . Ωριμάζει συνεχώς και πείθει κάθε δύσπιστο  . Είχε όμως μαζί της και σπουδαίες συμπαραστάτριες. Αρχικά την ταλαντούχα και απίστευτα βελτιωμένη φέτος  Άννα Μαρία Στεφάνου που έπαιζε με πρόβλημα στο χέρι αλλά ήταν βράχος, ουσιαστική  και υπερπολύτιμη σε άμυνα και επίθεση , την Χριστίνα Θεοδώρου που έδειξε τα πλούσια προσόντα της αποδεικνύοντας ότι το… διαμάντι έχει μπει στην διαδικασία της κατεργασίας , την ΄΄Εφη Σώμου που με δύο καθοριστικά τρίποντα μίλησε όταν έπρεπε,  με τις Κατερίνα Μάλαμα  και Φιλένα Τσελεπίδου  απόλυτα θετικές  παρουσίες όπως όλη την χρονιά , τις δύο μικρές Χατζηβασιλείου και Καραμπάτσου να δίνουν την ψυχή τους και να αποδεικνύουν ότι μεγαλώνουν και προσφέρουν ενώ το μέλλον τους ανήκει  . Γενικά δεν υστέρησε κάποια και ήταν όλες ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ . Η φωτογραφία του πως αγκαλιάζει η μία την άλλη στα τάϊμ άουτ  στη μέση , αποτυπώνει εύγλωττα  το οικογενειακό κλίμα και οφείλουμε να το επισημάνουμε όχι μόνο οπτικά αλλά και ουσιαστικά .

Η ομάδα ήταν  χάρμα ιδέσθαι που μεταμορφώθηκε προς το εντυπωσιακά καλύτερο σε δύο 24ωρα και πήρε αυτό που της άξιζε αυτό που σχεδίασε και πέτυχε ο Νίκος Κόμης  . Την πρόκριση στο πανελλήνιο και έπεται συνέχεια  .Και όλα αυτά απέναντι μάλιστα σε ένα άξιο αντίπαλο που αξίζει πολλά like γιατί έφτασε στον τελικό της Ένωσης και δεν είναι επουδενί μικρό κατόρθωμα.  Κορυφαία χθες του Κρόνου η δική μας για τρία χρόνια Μαντά που είχε εξαιρετική παρουσία όλη την σεζόν .
Δεκάλεπτα : 07-20, 23-32 , 36-48, 44-59
Διαιτητές : Σιώκας, Μαραβέλιας
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βασιλάκος , Περαντωνάκης) : Τζανετάτου 2, Κάππου , Ρούτση 3, Πετράκη , Γκέργκι 7, Μαντά 19(2) , Γασπαράτου 3(1), Ζουρτσάνου 5, Μυλωνάκη 5
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κόμης): Χατζηβασιλείου , Λεμπέση , Λέκα , Θεοδώρου 9, Κολλάτου 29(2) , Καραμπάτσου , Μάλαμα 2, Στεφάνου 11, Σώμου 6(2) , Τσελεπίδου 2, Κακούρη 












Το βίντεο του 4ου δεκαλέπτου από την ιστοσελίδα  www.sportshero.gr στην διεύθυνση: http://sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/4601-protathlitries-eskana-oi-korasides-tou-ikarou



Post Top Ad