Αήττητο πρωτάθλημα από τις φοβερές κορασίδες 80-56 και τον ¨Αρη Χωρίς άγχος έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι (15τρίποντα ) τα έξι η Σώμου ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





30.6.13

Αήττητο πρωτάθλημα από τις φοβερές κορασίδες 80-56 και τον ¨Αρη Χωρίς άγχος έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι (15τρίποντα ) τα έξι η Σώμου !



Μια πτήση αψεγάδιαστη για τις κορασίδες μας αφού συνέτριψαν και τον ¨Αρη 80-56 και ολοκλήρωσαν αήττητες πρωταθλήτριες της καρδιάς μας . Ομάδα όνειρο η χθεσινή απαλλαγμένη από άγχος έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι . Ομοβροντία τρίποντων (σύνολο 15 ρεκόρ όλων των εποχών) με την ¨Εφη Σώμου να διανύει το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της μπασκετικής της ζωής με έξι nothing but net («αγλυφτα» ελληνιστί) τρίποντα , την Κολλάτου τέσσερα , την Θεοδώρου και την Μάλαμα από δύο και την Στεφάνου ένα ! Οι κοπέλες μας έχοντας εξασφαλίσει το χρυσό και με τον ¨Αρη ταμπουρωμένο στην ζώνη έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι και όλα κρίθηκαν από το α΄ μέρος με σκορ 52-25 και έντεκα (!!!απίστευτο) τρίποντα. Μιλάμε για βροχή , και επίδειξη ικανοτήτων και θεάματος από όλες . Τι να πει κανείς , ένα εμφατικό φινάλε , που έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα για ομάδα όνειρο που κάνει δικαιολογημένα ευτυχισμένους γονείς φιλάθλους ,. Και δεν είναι μόνο περήφανοι για τα παιδιά τους αλλά χαίρονται να βλέπουν μπάσκετ . Για μι ακόμη φορά πολλά συγχαρητήρια για τα παιδιά μας , όσους τα πίστεψαν , όσους είδαν να υλοποιείται μια τέλεια συνταγή .
Μια πλήρης ανάλυση των παιδιών μας :
Χατζηβασιλείου : Δεύτερη χρονιά πρωταθλήτρια σε πανελλήνιο κορασίδων και ένα χάλκινο σε νεανίδων η Τζο . Ίσως να μην έχει ξανασυμβεί ποτέ μια γεννημένη το 2000 κοπέλα όταν απέχει τρία και τέσσερα χρόνια από την ηλικία που παίζει όχι μόνο να αγωνίζεται αλλά να έχει τόσο σημαντικό ρόλο και να κρεμά δύο χρυσά στον λαιμό .
Λεμπέση : Παιδί της ομάδας που δουλεύει καθημερινά και σκληρά κα προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που της δίνεται .
Λέκα : Κορίτσι με φοβερό πάθος , διάθεση και συνέπεια στοιχεία που πάντα ευδοκιμούν και φέρνουν καταξίωση .  
Θεοδώρου : Πέρυσι όχι βασική στο πανελλήνιο  του Βόλου φέτος όμως μεγάλη πρωταγωνίστρια , με απίστευτα φυσικά προσόντα και σίγουρα πολύ μέλλον . Σε δύο μαγικές χρονιές πήρε δύο πανελλήνια και είναι διεθνής με παγκορασίδες και φέτος με κορασίδες . Τεράστια βελτίωση και προοπτική , θα είναι πάντα στην καρδιά μας.
Κολλάτου : Σίγουρα από τα πιο προικισμένα κορίτσια πανελληνίως ίσως το πιο μεγάλο στην ηλικία του και ένας αρχηγός με τα όλα του. Ένας στρατηγός χωρίς έπαρση με ηγετικές και εκτελεστικές ικανότητες και φυσικά βασική στην Εθνική κορασίδων . Σίγουρα  είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις επιτυχίες της ομάδας κορασίδων και νεανίδων . Έχει λαμπρό παρελθόν παρόν και μέλλον
Καραμπάτσου : Με μόλις ένα  χρόνο στην ομάδα γεννημένη το 2000 αλλά με ολοφάνερη διάθεση να ανέβει πιο γρήγορα τα σκαλοπάτια . Παιδί με διάθεση , όρεξη για δουλειά και τεράστια προοπτική , γεύτηκε ήδη το πρώτο της πανελλήνιο κρέμασε το χρυσό στο στήθος .
Μάλαμα : Πέρυσι δεν ήταν βασική φέτος όμως ήταν και η συνέπεια και το πάθος αμείβονται με δύο χρυσά . Έκανε καλά παιχνίδια αλλά σίγουρα εκείνο με το Γαλάτσι και το νικητήριο καλάθι ήταν ορόσημο της πιο σημαντικής στιγμής της καριέρας της .  
Στεφάνου : Ένα πολυεργαλείο για όλες τις δουλειές με τεράστια βελτίωση και πρόοδο , πάθος αποφασιστικότητα και μεγάλο ταλέντο . Πέρυσι ήταν χάλκινη στον Βόλο με τον Αθηναϊκό φέτος χρυσή στα Γρεβενά  . Είναι από τις καλύτερες και φυσικά βρήκε την θέση που της άξιζε στις καλύτερες ενώ έγινε και πόϊντ γκαρντ. Διεθνής και αυτή τόσο στην παγκορασίδων πέρυσι όσο και στην κορασίδων φέτος.
Σώμου : Ένα κορίτσι σίγουρα ψυχολογίας με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της αλλά σίγουρα αυθεντικό ταλέντο και μια σπάνια για τα δεδομένα του γυναικείου μπάσκετ σουτέρ . Στα Γρεβενά βρήκε την Ιθάκη της και είχε ένα κρεσέντο σπάνιο για  16χρονη με το παρατσούκλι η «βομβίστρια των Γρεβενών» να την ακολουθεί για μια ζωή .
Σούλτη : Δεν είναι πρωταγωνίστρια είναι όμως κορίτσι με αγάπη και έμβλημα του πως άλλα μειονεκτήματα μπορούν να γίνουν προτερήματα αν υπάρχει πίστη .
Τσελεπίδου : Ένα κορίτσι με τεράστια καρδιά που σταδιακά στοχεύει στο να γίνει βασική . Έχει υπομονή πάθος και αγάπη σε αυτό που κάνει . Δεν γίνεται να μην ανταμειφθεί.
Νικολαίδου :  Στα 14 μπήκε στην ομάδα γνήσιο τέκνο των υποδομών από τις παγκορασίδες ιδιαίτερα αγαπητή  σε όλες . Έχει μέλλον , τσαμπουκά και φιλοδοξία .
Ζάχου : Ήταν στα Γρεβενά σαν μέλος της ομάδας αν και δεν ήταν στις 12 . Παιδί με φοβερή αγάπη και συνέπεια στο μπάσκετ και την ομάδα . Τα καλύτερα έπονται
Κόουτς Νίκος Κόμης : τα πολλά λόγια είναι φτώχεια . Οι τίτλοι δεν κερδίζονται με ευχολόγια και τύχη . Σίγουρα μεγάλο μερίδιο ανήκει στις αθλήτριες αλλά και ο πρωτομάστορας είναι ο προπονητής . Αυτός την έστησε αυτός την δούλεψε αυτός την καθοδήγησε αυτός δικαιώθηκε και όχι μόνο εκ του αποτελέσματος .

ΑΡΗΣ 56
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 80
Δεκάλεπτα: 14-27, 25-52, 38-66, 56-80
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου
ΑΡΗΣ(Τζιότζιος): Κιλαζίδου 13(2), Σολομωνίδου 2, Σικαλίδου 2, Ιγγλέζου 5(1), Κατσιαμούρη 2, Γιαννούσιου 3, Παπαρδέλα 6, Ξανθυνίδου, Χριστάκογλου, Πεχλιβανίδου 15(1), Παπαευαγγέλου 8.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ(Κόμης): Χατζηβασιλείου 4, Λεμπέση 2, Λέκα 2, Θεοδώρου 11(2), Κολλάτου 17(4), Καραμπάτσου 2, Μάλαμα 8(2), Στεφάνου 15(1), Σώμου 18(6), Σούλτη, Τσελεπίδου 1, Νικολαϊδου

ΗΡΟΔΟΤΟΣ  51
ΓΑΛΑΤΣΙ  68
Δεκάλεπτα: 16-16, 29-34, 40-51, 51-68 
Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν.-Αντωνίου
ΗΡΟΔΟΤΟΣ(Χριστοδούλου): Σακουλάκη 11(1), Γαλανάκη, Σοπικού, Πασχαλίδη, Δανδουλάκη Α., Πασπαράκη 2, Σαμπροβαλάκη, Βαρελτζή Α., Νίχλου, Βαρελτζή Ν. 6, Καρλάφτη 19(5), Δανδουλάκη Μ. 13.
ΓΑΛΑΤΣΙ(Ανδριόπουλος): Καραχάλιου, Μήτρου, Δαμουλάκη Αργ. 16(2), Κώττη 25, Βιντσιλαίου Α. 18, Αργυροπούλου, Σταθέλου, Παπαθανασίου, Δήμα, Δαμουλάκη Αντ. 9, Βιντσιλαίου Σ., Βάβουλα.
ΑΡΙΩΝΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  45
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  54
Δεκάλεπτα: 15-12, 17-29, 25-41, 45-54
Διαιτητές: Τσοκόλης-Κατσιάνης
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Κυρκοπούλου): Κοτζαϊτση Π. 10, Κοτζαϊτση Ε., Κρανιωτάκη 5, Κατσίδου 16(4), Μάντζου Χαρ., Γκέκα 4, Τσιαντούλα Σ., Μάντζου Χιον., Τσιαντούλα Χ. 4, Γρηγοριάδου 4, Περπέρογλου Αννα, Περπέρογλου Ανασ. 2.

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Τσουκαλάς): Κοκκώνη 1, Μανιατά 4, Τσουκαλά 29, Ρέππα, Τράμπα Κ., Καρώνη, Μποροβήλου 4, Τζίτζου, Μαρκοπούλου 5, Κοσκινά 11, Αλεξοπούλου, Τράμπα Α.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 341-257  10
ΓΑΛΑΤΣΙ 319-249  9
ΗΡΟΔΟΤΟΣ   273-289  8
============================
ΑΡΗΣ  246-263  7
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 263-308  6
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 235-291  5

Post Top Ad