"Back to the Future" ο Ίκαρος Καλλιθέας έμειναν Σταμάτη και Κολλάτου - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





10.6.13

"Back to the Future" ο Ίκαρος Καλλιθέας έμειναν Σταμάτη και Κολλάτου


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λέει ο σοφός λαός και επειδή η εξαγγελία μιας νέας εποχής στο σωματείο προϋποθέτει και πράξεις ,  η αλλαγή σελίδας που εξήγγειλε ο Γ.Σ. Ίκαρος Καλλιθέας ξεκινά με τι άλλο , με νιάτα , με ταλέντο , μια  φρέσκια άποψη της προοπτικής για το μέλλον που είναι η ξεκάθαρη φιλοσοφία του Ικάρου . 

Η πνοή αισιοδοξίας λοιπόν  ξεκινά με την ανανέωση συνεργασίας με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στις μικρές ηλικίες στην Ελλάδα  που έχουμε την τύχη να αγωνίζονται στον σύλλογό μας . Ο λόγος για την 17χρονη σμολ φόργουορντ Γωγώ Σταμάτη  και την 15χρονη πόϊντ γκαρντ  Ευγενία Κολλάτου που θα είναι «κάτοικοι» Καλλιθέας και την νέα χρονιά . Πρόκειται  για σπουδαία ταλέντα διεθνείς με τις εθνικές υποδομών που ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να χτίσει πάνω τους το μέλλον του.



Η Σταμάτη μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε : « Ήταν μια χρονιά που δούλεψα σκληρά να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα γυναικών και των νεανίδων . Μπορεί να είμαι ακόμη μαθήτρια και μάλιστα στην Γ΄ Λυκείου αλλά το μπάσκετ είναι για μένα τρόπος ζωής και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει  . Πήρα ευκαιρίες φέτος είχα σπουδαίες εμπειρίες αλλά διψάω να πετύχω ακόμη περισσότερα αφού εχθρός του καλού είναι σίγουρα το καλύτερο.  Είμαι αποφασισμένη να δουλέψω ακόμη σκληρότερα ,  για να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων στον σύλλογο που με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά . Χαίρομαι ιδιαίτερα για την νέα προοπτική που έχει ο σύλλογος και δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά . Η προσπάθεια του Ικάρου αξίζει συμπαράστασης .»

Η Κολλάτου τόνισε : «Είμαι ήδη δύο χρόνια στον σύλλογο , είμαι πολύ ευχαριστημένη και θέλω να συνδυάσω τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου με εκείνες του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα . Έχω ωριμάσει και σίγουρα ανοίγω και εγώ μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου στον σύλλογο που με τίμησε και τον τιμώ . Οι παράγοντες του συλλόγου μου ανέλυσαν τα πλάνα τους και νομίζω ταιριάζω απόλυτα σε αυτά . Έτσι είχα  μια εύκολη απόφαση να πάρω .»

Post Top Ad