Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής στον Ίκαρο ο Σταμάτης - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





6.6.13

Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής στον Ίκαρο ο Σταμάτης


Ο Τάσος Σταμάτης θα είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Ικάρου Καλλιθέας όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Καλλιθέας .
O αγρινιώτης προπονητής που έχει περάσει από  Παναιτωλικό ,  ΓΕ Αγρινίου, Ιωνικό Αγρινίου,  Βόνιτσα και  Αμφιλοχία ,  εδώ και 4 περίπου μήνες βρίσκεται στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του  Αθηναϊκού .
 Για την συνεργασία του με τον Γ.Σ. Ίκαρο Καλλιθέας, στον οποίο ανέλαβε υπεύθυνος Υποδομών.
«Παρακολουθώ τον Ίκαρο  από  πολύ κοντά τον τελευταίο χρόνο ,καθώς η κόρη μου αγωνίζεται στην ομάδα Νεανίδων αλλά και στην γυναικεία ομάδα. Πριν λίγες μέρες μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και με έπεισαν ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Θέλουν ένα κοινό πρόγραμμα στη δουλειά που θα γίνεται σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα. Απώτερος σκοπός εκτός από το να αγαπήσουν τα παιδιά το παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό είναι να  βγουν και παίκτριες για να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο . Η οικονομική αστάθεια δεν βοηθάει να χτίζονται ομάδες από μεταγραφές. Μόνο ομάδες που μπορούν να δουλέψουν τα μικρά τους παιδιά θα επιβιώσουν .Είναι υποχρέωση όλων να ασχοληθούμε με τις μικρές ηλικίες γιατί οι υποδομές στην Ελλάδα είναι μονόδρομος.  Θεωρώ ότι με την βοήθεια των έμπειρων και ικανότατων συνεργατών μου που θα στελεχώσουν το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημιουργήσουμε τις βάσεις της γυναικείας ομάδας του Ικάρου 


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6970964909 

Post Top Ad