Έμεινε η Σώμου στην Καλλιθέα - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





14.7.13

Έμεινε η Σώμου στην Καλλιθέα

Ο Ίκαρος Καλλιθέας Γ.Σ. ανακοινώνει την  ανανέωση της συνεργασίας του με την Έφη Σώμου, πρωταθλήτρια Ελλάδος την φετινή χρονιά με τις κορασίδες τού συλλόγου μας και πρώτη θριπόϊντερ του πανελληνίου.
Η Έφη θα αποτελέσει παρά το νεαρό της ηλικίας της , μέλος της γυναικείας ομάδας και θα έχει την απόλυτη στήριξη όπως και τα υπόλοιπα νέα μέλη της ομάδας από το τεχνικό team για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προσαρμογή της στην Α1 γυναικών.
Ο υπεύθυνος υποδομών Τάσος Σταμάτης δήλωσε: «Στόχος του συλλόγου αλλά και προσωπική μου φιλοσοφία είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων αλλά και η προώθηση τους στη γυναικεία ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά και με προγραμματισμό για να βοηθήσουμε όλα εκείνα τα παιδιά που έχουν στόχους και θέλουν να τους πραγματοποιήσουν.»

Η Έφη Σώμου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω τις δυνατότητές μου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο με την ομάδα μου. Είναι τιμή για μένα που θα συνεχίσω την μπασκετική μου καριέρα στον Ίκαρο Καλλιθέας και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των νεανίδων και της γυναικείας ομάδας. Πιστεύω με σκληρή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι να δικαιώσω αυτούς που πιστεύουν σε μένα.»

Post Top Ad