Γιώργος Καπάνταης : "Οι διαλυμένοι σας ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ..." - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





2.7.13

Γιώργος Καπάνταης : "Οι διαλυμένοι σας ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ..."


Ο ...πολυέφορος  των κορασίδων , νεανίδων και γυναικών Γιώργος Καπάνταης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης :


"Και τωρα εγω και (μονο εγω) θελω να πω ορισμενα πραγματα για αυτη την ομαδα και για ολους οσους βοηθησαν και φετος . Ηταν μια κουραστικη χρονια για μενα λογω των πολλων υποχρεωσεων που ειχα αναλαβει (κορασιδες ,νεανιδες,γυναικειο) δεν ξερω αν τα καταφερα καλα παντως να εισαστε ολοι σιγουροι οτι εκανα οτι μπορουσα.

Ολη τη χρονια ακουσα και τι δεν ακουσα απο διαφορους (οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουν) αλλα ξερω οτι στο τελος αλλα λενε .Κακα τα ψεματα ομως ειναι καποια πραγματα που δεν μπορεις να τα καταπιεις με τιποτα παραδειγμα μας ειπαν διαλυμενους (προσπαθησαν παρα πολλοι ανθρωποι για αυτο)οτι δεν υπαρχει τιποτα . 

Σημερα 1 Ιουλιου θελω να πω σε ολους αυτους (και στους παρατρεχαμενους τους που προσπαθουν να μας διαλυσουν ) οτι οι διαλυμενοι φετος πηραν την πεμπτη θεση στις γυναικες τη δευτερη στις νεανιδες την πρωτη στις κορασιδες και τη δευτερη στις παγκορασιδες επισης πηραμε για δευτερη συνεχομενη χρονια το πανελληνιο πρωταθλημα κορασιδων και ολα αυτα φετος μονο, λοπον ενα πραγμα εχω να πω οι διαλυμενοι σας Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ο Υ Ν που να μην ημασταν και διαλυμενοι τι θα καναμε τοτε . Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α 

ΥΣ οσοι δεν μας ειπαν διαλυμενους μη παρεξηγηθουν και αυτα τα λεω εγω ο εφορος ενταξει που λεει και ο Κομης

Και αυτά εκφράζουν τα όσα αισθανόμαστε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον σύλλογο . 
Γειά στο στόμα σου Γιώργο ...




Post Top Ad