Ξεκίνησε προετοιμασία η γυναικεία ομάδα με όνειρα και φιλοδοξίες ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





27.8.13

Ξεκίνησε προετοιμασία η γυναικεία ομάδα με όνειρα και φιλοδοξίες !




Ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας  στο κλειστό ¨Εσπερος με παρόντα σχεδόν όλο τον βασικό κορμό που οδήγησε πέρυσι  την ομάδα στην πέμπτη θέση της Α1  και στα προημιτελικά του κυπέλλου με τον προπονητή Γιώργο Λειβάδη και την άμεση συνεργάτιδά του Μαργαρίτα Μάλαμα . Νέα πρόσωπα η Σοφία Κυριακοπούλου (ίσως η πιο σημαντική μεταγραφή της σεζόν )  και η Ειρήνη Δάμο που ήρθαν από Αθηναϊκό και Πανιώνιο (ανήκει στο Αρκάδι Ρεθύμνου)  αντίστοιχα . Η  Δήμητρα Γιαννακοπούλου  ανανέωσε για δεύτερη χρονιά ενώ παρούσες ήταν για 20η σερί χρονιά (!!!) η αρχηγός  της ομάδας Ρούλα Καλογήρου , για τρίτη χρονιά η πολύπειρη  Ειρήνη Αθανασίου και πολλές νεαρές ταλαντούχες που είναι και το φετινό σλόγκαν της ομάδας   Έφη Σώμου , Κατερίνα Μάλαμα , Βάσω Τριανταφύλλου , Βάσω Παπαϊωάννου , Τρισεύγενη Κωστοπούλου. Απούσες ήταν οι δύο διεθνείς   Γωγώ Σταμάτη και  Ευγενία Κολλάτου που πήραν ειδικά άδεια όπως και οι  Νιάρχου , Βαζαίου και Καπάνταη . Σε λίγες μέρες θα ενσωματωθεί η Λίντια Μίλκοβα αλλά και δύο τρεις ακόμη αθλήτριες που δεν έχει ανακοινώσει ο σύλλογος.




Ο προπονητής Γιώργος Λειβάδης είπε :  «Ξεκινήσαμε  με όρεξη και διάθεση αλλά κυρίως όμως όνειρα για κάτι καλό  . Έχουμε ακόμη κάποιες ελλείψεις αθλητριών αφού δώσαμε και άδειες στις διεθνείς μικρές ,  που πάντως  θα ενσωματωθούν στις επόμενες μέρες όπως η ξένη μας σε 15 περίπου μέρες . Η ομάδα θα έχει φέτος ένα κράμα έμπειρων αλλά και νεαρών ταλαντούχων κοριτσιών που θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε και να φτιάξουμε ένα αξιόπιστο σύνολο ».


Η σημαία της ομάδας Ρούλα Καλογήρου τόνισε : «Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα την προηγούμενη χρονιά δεν τα παρατά και ξεκινά μια νέα προσπάθεια για μια πιο εύρυθμη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα και τμήματα. Επειδή ούτε εμένα μου αρέσει να τα παρατάω ήθελα σε αυτή τη νέα προσπάθεια της ομάδας να είμαι και εγώ μέλος και υποστηρικτής της και ευελπιστώ η όρεξη κ η διάθεση που ξεκινήσαμε όλοι από την πρώτη μέρα εντός κ εκτός γηπέδου να συνεχιστεί καθ' όλη την διάρκεια της  και  έτσι όπως πάντα η ομάδα να καταφέρει κ πάλι ότι καλύτερο και  όσο ψηλότερα μπορέσει να φτάσει στο τέλος της χρονιάς ! Εύχομαι λοιπόν καλή αρχή -καλή δύναμη - υγεία σε όλους μας!»



Η νεοαποκτηθείσα Σοφία Κυριακοπούλου δήλωσε  : «Επέστρεψα μετά από χρόνια στην Καλλιθέα στην παλιά μου οικογένεια και εδώ στον Ίκαρο είναι το σπίτι μου . Το περιβάλλον είναι τόσο οικείο που είμαι βέβαιη ότι θα μπορέσω να ενταχθώ γρήγορα και να βοηθήσω να προσφέρω όσα θέλω και μπορώ. Χρειαζόμαστε δουλειά και υγεία και αυτό εύχομαι ολόψυχα ,  γιατί είμαι σίγουρη ότι όλα τα άλλα θα έλθουν.»

Ανανέωσε η Δήμητρα Γιαννακοπούλου και εξήγησε : «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που παραμένω σε αυτή την ομάδα , σε αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για δεύτερη χρονιά . Παρά τις αντιξοότητες της περσινής χρονιάς , καταφέραμε να μείνουμε όλοι δεμένοι και με το κεφάλι ψηλά . Κάθε χρονιά ξεκινάει με νέα δεδομένα , πολλά όνειρα και πολύ όρεξη . Οι στόχοι του Ίκαρου είναι πάντα ψηλοί , γι αυτό εύχομαι καλή αρχή , με υγεία πάνω απ' όλα ,υπομονή και επιμονή .» 



Άλλο ένα νέο πρόσωπο η Ειρήνη Δάμο ήταν λιτή  : « Ήρθα σε μια ομάδα με αρκετές έμπειρες αθλήτριες που όμως μου δίνει μια μεγάλη ευκαιρία και σκοπεύω να δουλέψω σκληρά . Θέλω να πετύχω προσωπικά αλλά και να δικαιωθούν όσοι με πίστεψαν.» 

Post Top Ad