Πάντα αήττητες οι νεανίδες παρά τις απουσίες 58-51 τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





21.11.13

Πάντα αήττητες οι νεανίδες παρά τις απουσίες 58-51 τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη


Οι νεανίδες μας παρότι παρουσιάστηκαν ελλιπείς στο Βαρίκας δυσκολεύτηκαν μεν αλλά νίκησαν 58-51 τον Πανιώνιο και παρέμειναν αήττητες για μία ακόμη αγωνιστική αν και χρωστάνε δύο ντέρμπι με Πρωτέα Βούλας και Κρόνο Αγ. Δημ. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο η ομάδα του Γιώργου Λειβάδη είχε την πρωτοπορία σε όλο το ματς  .

Οι γηπεδούχες είχαν ένα καλό δεκάλεπτο το τρίτο και εκεί κατάφεραν να ισορροπήσουν(43-43)  αλλά στο φινάλε δύο καθοριστικά τρίποντα των κορυφαίων μας Ευγενίας Κολλάτου και Κατερίνας Μάλαμα έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας μας που επισημαίνουμε ότι είχε πολλές απουσίες (στον πάγκο με πολιτικά ήταν  η μισή ομάδα)  αλλά έχει μάθει να δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα .

Η Χόντο μας έκανε την μεγαλύτερη ζημιά από τον Πανιώνιο(καλή και η Γραμματικού)  ενώ στις διακριθείσες μας προστίθενται Παπαϊωάννου και Βαζαίου χωρίς να υστερήσει κάποιο από τα παιδιά αν αναλογιστούμε κιόλας ότι είχαν πολύ καιρό να δώσουν επίσημο αγώνα . Η ομάδα μας δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση αλλά κρατάμε την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς και δεν ξεχνάμε ότι όλα θα κριθούν τον Μάρτιο στα πλέϊ οφ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  -ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  51-58
Δεκάλεπτα: 15-20, 23-33, 43-43, 51-58
Διαιτητές : Γερουλάνος Αγγελής 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Τόλιας): Γραμματικού 12, Λέκα, Δασκαλογιάννη 4, Ρίζου Κ. 2, Στεριοπούλου 8, Μπάμπη 8(1), Χόντο 15, Τζανακάκη, Ηλιάδη 2. 
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λειβάδης, Παυλοπούλου ): Χατζηβασιλείου 2, Βαζαίου 7(2), Καραμπάτσου 3, Κολλάτου 17(2), Μάλαμα 15(1) , Κρινά , Παπαϊωάνου 10, Καπάνταη .Ρούτση 3














Post Top Ad