Πολύτιμη νίκη για τις κορασίδες στο Βαρίκας 45-40 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.12.13

Πολύτιμη νίκη για τις κορασίδες στο Βαρίκας 45-40






Οι κορασίδες μας θα μπορούσαν με δεδομένη την απουσία και της Καραμπάτσου να επιμείνουν στην διεξαγωγή του αγώνα με τον Πανιώνιο Σάββατο ώστε να έχει ελλείψεις η ομάδα των κυανερύθρων λόγω LOWER . Συναίνεσαν όμως ο αγώνας να γίνει την Κυριακή για να μπορέσει ο Πανιώνιος να αγωνιστεί πλήρης και αυτό είναι αθλητικός πολιτισμός και fairplay. Ποιός θα το εκτιμήσει ; Εμείς όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και αυτό δεν θα μας το στερήσει κανείς . Είναι η αυτοεκτίμηση που είναι γνώρισμα των ανθρώπων που ασχολούνται με τα τμήματά μας . Είναι το ήθος των παιδιών μας . 
Αυτή η δίκαιη νίκη λοιπόν επί του Πανιώνιου στην Ν. Σμύρνη πέραν του ότι ανήκει κυρίως στα παιδιά μας ανήκει σε όλους όσους παραμένουν ακόμη αγνοί φίλοι και εραστές του ερασιτεχνικού αθλητισμού . Τους βγάζουμε το καπέλο και μπράβο...
Για τον  αγώνα τώρα . Αμφίρροπος σε όλη του την διάρκεια. Οι μικρές έδειξαν χαρακτήρα ήταν καλύτερες και νίκησαν σε ένα κρίσιμο για την συνέχεια αγώνα . Όλες έβαλαν ένα λιθαράκι αλλά να κάνουμε μια ιδιαίτερη μνεία σε τρία παιδιά που είναι ένα χρόνο μικρότερα και βελτιώνονται καθημερινά . Πένυ Παπαδημητρίου , Αναστασία Τζινλή και Βούλα Νικολαίδου . Μπράβο κορίτσια , μπράβο σε όλες . Μην ξεχνάτε ότι οι παρέες γράφουν ιστορία και οι φανέλες που φοράτε είναι βαριές .Τα προηγούμενα δύο χρόνια υπήρξατε πρωταθλήτριες Ελλάδας . Τώρα αν κάποιοι το ξεχνούν ας τους το θυμίσετε εσείς με τα κατορθώματά σας .  
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  40-45
Τα δεκάλεπτα: 14-11, 19-25, 29-31, 40-45
Διαιτητής : Μαυρέλης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Γεωργίου, Χαλιβίδου):Ολυμπίου, Στυλιανουδάκη 2, Καμπαδάκη 4, Αντωνιάδου, Μαλανδράκη, Λέκα 8, Ξένου, Καραμήτρου 15(3), Τρικαλιώτη 11. 

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γωνιωτάκη):  Χατζηβασιλείου , Λεμπέση 2, Λέκα 5(1) , Ζάχου , Παπαδημητρίου 10, Σταυροπούλου 4, Τζινλή 10, Κρινά , Νικολαίδου 10, Τσελεπίδου 4, Κόντου  


Post Top Ad