Έχασαν οι νεανίδες από την Πεύκη και κορασίδες από τον ΜΕΛΑΣ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.12.13

Έχασαν οι νεανίδες από την Πεύκη και κορασίδες από τον ΜΕΛΑΣ


¨Εχασαν οι νεανίδες και οι κορασίδες μας στην πρεμιέρα του τουρνουά του Παναθηναϊκού με μέτριες εμφανίσεις αλλά και πολλές απουσίες . Η συνολική μας εικόνα δεν ήταν ασφαλώς ικανοποιητική και άφησε με πολλά παράπονα τους προπονητές μας Τάσο Σταμάτη και Άννα Γωνιωτάκη .

Οι νεανίδες χωρίς Ευγενία Κολλάτου και Βάσω Παπαϊωάννου έχασαν από την Πεύκη 41-37 αν και προηγήθηκαν 28-21 αφού δεν βρήκαν λύση στην ζώνη των αντιπάλων . Ο αγώνας έγινε στον Τάφο του Ινδού .

Στον άλλο αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα την Τερψιθέα Γλυφάδας και αύριο θα γίνει ο τελικός Παναθηναϊκός Πεύκη ενώ οι νεανίδες μας θα αντιμετωπίσουν στις 11.30 την Τερψιθέα στον μικρό τελικό . Στα ευχάριστα ήταν η επανεμφάνιση για μικρό χρονικό διάστημα της Γωγώς Σταμάτη μετά από καιρό που έλειψε λόγω τραυματισμού . Φυσικά δεν είναι ακόμη έτοιμη αλλά είναι ενθαρρυντική η επάνοδος και ο χρόνος δουλεύει για αυτήν.
Οι κορασίδες μας μετά από ένα τραγικό ματς με απίστευτο ξύλο και ένα ανεκδιήγητο ρέφερι και χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία αφού πολλά δικαιολογημένα παράπονα έχουν και οι νικήτριες έχασε 30-43 από τον αξιόλογο ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριο . Απουσίασαν Χατζηβασιλείου (έπαιξε με τις νεανίδες) , Καραμπάτσου , η Τσελεπίδου έπαιξε και στα δύο ματς με διαφορά μίας ώρας  και φυσικά η Κολλάτου . Επίσης υπέστη διάστρεμμα η Τζινλή και αποχώρησε από νωρίς . Ήταν ματς με πολύ κακό επίπεδο αν και νίκησε ο καλύτερος . Μόνη διασωθείσα από την ομάδα μας  η Μαρία Σταυροπούλου .
Οι μικρές θα παίξουν αύριο Κυριακή στις 13.00 με τον Ιάσωνα Κολωνού στον  μικρό τελικό ενώ αμέσως μετά θα γίνει ο τελικός (14.30) Παναθηναϊκός -ΜΕΛΑΣ











-ΚΑΛΛΙΘΕΑ
----------------------------------------------------















Post Top Ad