Ο Παναθηναϊκός πήρε τα τουρνουά κορασίδων και νεανίδων - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





29.12.13

Ο Παναθηναϊκός πήρε τα τουρνουά κορασίδων και νεανίδων



Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τα τουρνουά κορασίδων και νεανίδων που διοργάνωσε ο ίδιος το Σαββατοκύριακο . Στον τελικό των κορασίδων που έγινε στην Καλλιθέα νίκησε 51-22 τον ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριο ενώ νωρίτερα στον μικρό τελικό ο Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε 40-26 του Ιάσωνα Κολωνού) . Στον τελικό των νεανίδων που έγινε στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε 54-44 της Πεύκης ενώ στον μικρό τελικό που προηγήθηκε η Τερψιθέα Γλυφάδας νίκησε 47-41 τον Ίκαρο Καλλιθέας . 

Οι κορασίδες μας είχαν καλά και κακά διαστήματα και η νίκη ήρθε μάλλον εύκολα αφού το 16-2 στο ξεκίνημα έκανε την διαφορά . Δεν αγωνίστηκαν καθόλου Χατζηβασιλείου , Καραμπάτσου ,Λέκα και  Τζινλή ενώ η Τσελεπίδου αγωνίστηκε πάλι και στα δύο ματς (κορασίδων και νεανίδων). 

Στις νεανίδες δεν αγωνίστηκαν  και πάλι  Κολλάτου και Παπαϊωάννου αλλά αρχίζει να μπαίνει ξανά στο γήπεδο η Σταμάτη που στοίχισε η απουσία της όλο αυτό το διάστημα . Επίσης είχαμε την ευκαιρία να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια και σίγουρα αυτό τις βοήθησε άσχετα αν προσέφεραν η όχι . Έρχεται καυτός β΄ γ΄ύρος και πρέπει να είναι όλες έτοιμες να προσφέρουν ...









Post Top Ad