To αντίο της σπουδαίας Λίντια Μίλκοβα Βαρμπάνοβα - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





23.12.13

To αντίο της σπουδαίας Λίντια Μίλκοβα Βαρμπάνοβα

Η Λίντια με την φυσιοθεραπεύτρια της ομάδας
Νατάσα Αποστόλου
 
Το κύκνειο άσμα της  σπουδαίας Βουλγάρας σέντερ  Λίντια Μίλκοβα Βαρμπάνοβα  ήταν το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Τερψιθέα Γλυφάδας . 

Η Λίντια είχε ένα εξαιρετικό α΄ γύρο στην ομάδα μας με σπουδαία ποσοστά που θα ζήλευαν πολλές . Σε 327΄ (36.3΄) , 158π. (17.5) σε  9 αγώνες , 63% διπ. (63/100) , 1/2 τρ., 29/29 βολές (100% ρεκόρ όλων των εποχών στην  Α1 ) , 83 αμ. ριμπ.- 13 επιθετ. ριμπ., (10.7 ριμπ. μ. όρο), 14 ασίστ , 8 κλεψ., 9 μπλοκ, 31 λάθη . Παράλληλα η ομάδα προκρίθηκε και στο φάϊναλ φορ του κυπέλλου για έκτη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια ! Δυστυχώς όμως οικογενειακοί λόγοι την αναγκάζουν να αποχωρήσει . 

Η Λίντια που έχει ένα γιο 17 ετών διεθνή με την ομάδα της FYROM και  2.05 ύψος,  έκανε την εξής δήλωση πριν αναχωρήσει για το Καβαντάρσι όπου διαμένει .


"Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αποxωρώ από την ομάδα του Ικάρου για οικογενειακούς λόγους. Φεύγω σαν φίλη και με όλες τις υποχρεώσεις του Ικάρου προς το πρόσωπο μου πλήρως ικανοποιημένες. Ευχαριστώ το κ. Λειβάδη για την συνεργασία μας καθώς και τις συμπαίκτριες μου που περάσαμε τόσες καλές στιγμές μαζί .

Το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ έχει μέλλον και ελπίζω να έβαλα ένα λιθαράκι και εγώ σ αυτό, καλή συνέχεια στον Ίκαρο που επενδύει σε νέα παιδιά και πιστεύει σ αυτά.


                                                                                                                              ΛΙΝΤΙΑ ΜΙΛΚΟΒΑ"

                                     

Post Top Ad