Μας έλειψε η διάρκεια και οι γυναίκες δεν άντεξαν στο β΄ με Πρωτέα (45-57) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





19.1.14

Μας έλειψε η διάρκεια και οι γυναίκες δεν άντεξαν στο β΄ με Πρωτέα (45-57)




Η εικόνα της Λεωφόρου αποτελεί παρελθόν και στον αγώνα με τον Πρωτέα οι γυναίκες μας έδειξαν αγωνιστικότητα πάθος και ηρωϊσμό . Έχασαν 57-45 στην Καλλιθέα από την ομάδα της Βούλας αλλά μόνο τυφλός δεν βλέπει ότι η ομάδα με τον ερχομό και της Χέϊλι Ντάναμ βρίσκεται σε διαδικασία ανάκαμψης. Η ομάδα μας υστερεί σε ένα σημείο αυτή τη στιγμή και αυτό λέγεται ψυχολογία . είχε πολλές ατυχίες σε ματς που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση (ΠΑΟΚ , Ιπποκράτης Άρης ) . Για τον λόγο αυτό και έχει μια επιθετική αφλογιστία που σίγουρα μας έχει στοιχίσει . 

Αυτή τη στιγμή η άμυνα δείχνει μια σημαντική μεταμόρφωση και όλα ξεκινούν από εκεί . Σον αγώνα με την Βούλα η ομάδα μας πήγε καλά αμυντικά και το πλάνο του Λειβάδη δούλεψε . Στην επίθεση υπήρχαν σκαμπανεβάσματα και το τελευταίο δεκάλπετο ήταν το μοιραίο με 3 μόλις πόντους παραγωγικότητα ! Η κούραση και η φθορά έπαιξε τον ρόλο της . Η Ντάναμ είναι ένα νέο αθλητικό κορίτσι με φρέσκα πόδια , πάθος δύναμη και μπορεί να δώσει λύσεις . Το ματς με τον Πρωτέα δεν μπορεί να είναι κριτήριο. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της και όλα δείχνουν ότι θα προσφέρει . Θα μπορέσει να είναι η πρωταγωνίστρια που χρειάζεται η ομάδα ; Έχει σαφώς και διάθεση και προσόντα να το πράξει .

Ο Ίκαρος στο ντεμπούτο της Χέϊλι Ντάναμ ήταν καλύτερος στο α΄ μέρος αλλά δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά και ο Πρωτέας χωρίς να ικανοποιήσει κατάφερε να περάσει 26-29 με όπλο κυρίως την Νικολοπούλου . Στο β΄ οι γηπεδούχες μπλοκαρίστηκαν η Ντάναμ κουράστηκε και εξουδετερώθηκε από την Μπαρμπερίδο υ, η Λύμουρα βρήκε πιο πρόσφορο έδαφος και συνεργασίες κυρίως με την Φρίμαν , έβαλε και δύο σουτ η Δασκαλοπούλου και το ματς κρίθηκε στην άμυνα . Οι φιλοξενούμενες ήταν αρκετά αποφασιστικές , έβαλαν δύσκολα στην Κυριακοπούλου και στην Ντάναμ και αδρανοποίησαν την όποια επιθετική ορμή του Ικάρου που ήταν πολύ άστοχος . Ειδικά όταν κουράστηκε το 40-44 έγινε 44-57 και όλα κρίθηκαν τρία λεπτά πριν το φινάλε .


Δεκάλεπτα : 14-13, 26-29, 42-49, 45-57
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λειβάδης , Σταμάτης): Σταμάτη 2, Καλογήρου 6, Σαλιά¨ο 2 , Αθανασίου , Κολλάτου ,Ντάναμ 14(6/18 διπ.) , Γιαννακοπούλου 5 (10 ριμπ.) , Πασχοπούλου , Κυριακοπούλου 16 (3/10διπ., 10/12 βολ., 10 ριμπ.)

ΠΡΩΤΕΑΣ (Δάγλας): Δασκαλοπούλου 9(2) , Λύμουρα 8 (6 ριμπ., 7 ασίστ) , Μαγαλιού , Μπαρμπερίδου 2, Παυλοπούλου 2 , Σιδηροπούλου , Κύρου , Νικολοπούλου 13 (4/7διπ., ½ τρ., 4 ριμπ.) , Στυλιαρά , Φρίμαν 13 (12ριμπ.) , Βλάχου 8, Τετενέ 2








Post Top Ad