Σαν πτώμα στον ...Τάφο. Δυσάρεστη εμπειρία στην Λεωφόρο για τις γυναίκες (79-31) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.1.14

Σαν πτώμα στον ...Τάφο. Δυσάρεστη εμπειρία στην Λεωφόρο για τις γυναίκες (79-31)


Να φύγει και να μην ξανάρθει μια τόσο δυσάρεστη εμπειρία για την γυναικεία μας ομάδα σαν αυτή στην Λεωφόρο χθες το απόγευμα . Δεν είναι ούτε η ήττα ούτε καν το εύρος της (79-31 η μεγαλύτερη στην 20χρονη ιστορία μας ) ούτε ακόμη ότι σκοράραμε μόλις 31 πόντους αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών . 

Είναι η κάκιστη εικόνα που παρουσίασαν οι κοπέλες μας και θα ήταν χρήσιμο να μην μπούμε σε επί μέρους λεπτομέρειες γιατί αυτή την εμπειρία θέλουμε τόσο εμείς  όσο και οι κοπέλες μας να ξεχάσουμε το συντομότερο . Επουδενί είναι αυτές οι δυνατότητές μας και η δικαιολογία ότι δεν είχαμε  ξένη δεν υφίσταται γιατί προφανώς μια τέτοια εικόνα δεν μπορεί να την σουλουπώσει  ούτε η Κάντας Πάρκερ . 

Σίγουρα άλλα ματς θέλουμε να πάρουμε για να μείνουμε στην  Α1 που είναι το ζητούμενο αλλά το καμπανάκι ήχησε και αλίμονο αν δεν το άκουσαν όλοι και όλες  . 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ –ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 79-31
Δεκάλεπτα : 13-04, 39-18, 60-21, 79-31
Διαιτητές: Μαγγουνής  Τσάτσης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σαμαντούρα, Παπαδόπουλος):  Καλέντζου , Γέμελος 19 (3) , Πριόνα 3(1), Χριστινάκη 9, Μαγκλάρα 3,  Κοσμά , Σλούκα , Κορακίτη 2 , Χρονοπούλου 11  , Καβάσιλα 9 , Ντέλβα 21 , Θεολόγου 2
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ(Λειβάδης , Σταμάτης): Σταμάτη 8(1) , Καλογήρου 4, Παπαϊωάννου , Αθανασίου Κολλάτου 4, Σώμου 3(1),  Νιάρχου , Σαλιάϊ 1, Γιαννακοπούλου 2, Πασχοπούλου , Κυριακοπούλου 9 



Post Top Ad