Νίκησαν γκίνια και τραυματισμούς οι κορασίδες και έκαναν καλό ποδαρικό στην Βούλα - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.1.14

Νίκησαν γκίνια και τραυματισμούς οι κορασίδες και έκαναν καλό ποδαρικό στην Βούλα


Οι κορασίδες μας νίκησαν την γκίνια και τους τραυματισμούς και πέτυχαν μεγάλη νίκη με 49-40 μέσα στην Βούλα επί του Πρωτέα . Έτσι οι πιτσιρίκες μας πέρασαν μόνες δεύτερες και αυτή την θέση θα επιδιώξουν να διατηρήσουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου .

 Και όλα αυτά ενώ οι ατυχίες υποχρέωσαν τις μικρές να αγωνιστούν χωρίς την Καραμπάτσου (η Κολλάτου δεν θα αναφέρεται πλέον αλλά για όσους το ξεχνούν θα είναι εκεί στο φινάλε) ενώ υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα και αποχώρησε η Χατζηβασιλείου ! 


Και όμως οι κορασίδες είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν μια σημαντική νίκη την 9η φετινή με επιβλητικό τελευταίο δεκάλεπτο και να διπλασιάσουν τις νίκες τους σε βάρος του Πρωτέα  . Με τοπ σκόρερ την Βούλα Νικολαίδου ,  κορυφαία την Μαρία Σταυροπούλου και πολύτιμες συμπαραστάτριες  όλες τις  κοπέλες  που έβαλαν κάθε μία το δικό της λιθαράκι , νίκησαν τις δυσκολίες και πήραν δίκαια το ροζ φύλο.  Το καλύτερο φετινό της παιχνίδι έκανε  η Στεφανίδου .  Η Ζωή Κορρέ ξεχώρισε από τις ηττημένες .


ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 40-49
Διαιτητής : Γιακείμη
Δεκάλεπτα : 11-13, 27-25, 34-34, 40-49
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τζούνας ): Παπαδημητρίου 8 , Μιχαλοπούλου Αρ. 2, Ριζάνι , Αιτιαρίδη , Σιαπέρα 2, Παυλινέρη 6, Αντωνάκη , Νάκου 4 , Κορρέ 13, Μιχαλοπούλου Μ. 5(1)
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γωνιωτάκη): Χατζηβασιλείου 4, Λεμπέση , Λέκα 4, Ζάχου 2 , Παπαδημητρίου , Σταυροπούλου 13(1) , Σούλτη , Κρινά 5(1) , Νικολαίδου 14, Στεφανίδου 7, Τσελεπίδου 









Post Top Ad