Κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και γέμισε ....πιτσιρικαρία το Λ. Κατσώνη- Μεγάλο φωτορεπορτάζ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





13.1.14

Κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και γέμισε ....πιτσιρικαρία το Λ. Κατσώνη- Μεγάλο φωτορεπορτάζ




2014 ευχές για την νέα χρονιά και όπως όλος ο κόσμος και ο σύλλογός μας χρειάζεται να έχει σύμμαχο και την τύχη για να πετύχει τους στόχους του το 2014 .

Η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας έγινε στο κλειστό Λ. Κατσώνη με παρούσα την συντριπτική πλειοψηφία της πιτσιρικαρίας μας από όλα τμήματα (η σχεδόν όλα ) που τίμησαν το σωματείο σε μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του  .

Παρούσα όλη η δημοτική ηγεσία του δήμου της πόλης μας με πρώτο και καλύτερο τον Δήμαρχο Κώστα Ασκούνη αλλά και πολλούς δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις και αντιδημάρχους .

Τιμήθηκαν η διεθνής με την κωφών Κωνσταντίνα Σούλτη και οι Βασιλική Παπαϊωάννου και Σταυρούλα Κολλάτου(το πήρε η αδερφή της Ευγενία)  που εισήλθαν σε  ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα . Επίσης έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου και αύριο θα ανακοινωθούν οι αριθμοί . Ο δήμαρχος που έκοψε την πίτα και ο πρόεδρος κ. Βαλαβάνης μοίρασε τα κομάτια της πίτας σε εκπροσώπους των τμημάτων μας από τις γυναίκες -νεανίδες -κορασίδες -παγκορασίδες -μίνι και προμίνι .
Να έχει ο θεός καλά όλα τα κορίτσια μας και όλους εκείνους που πασχίζουν και μοχθούν για το καλό τους και φυσικά για τον σύλλογο . Οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειάζονται όλοι και όλες ...
























































Post Top Ad