Αλλη μία ήττα των γυναικών από τον καλύτερο Αθηναϊκό (52-75) και προβληματισμός - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





2.2.14

Αλλη μία ήττα των γυναικών από τον καλύτερο Αθηναϊκό (52-75) και προβληματισμός




Δεν είναι τόσο η ήττα από τον Αθηναϊκό με 75-52 για την γυναικεία μας ομάδα χθες στην Καλλιθέα . Είναι η από μέτρια έως κακή κατά διαστήματα εμφάνιση που δημιούργησε προβληματισμό και έβλεπες στα πρόσωπα των αθλητριών μεταφρασμένη την απόγνωση . Μπορεί η ομάδα μας να στρίψει και να καταφέρει αν αλλάξει μια όντως δυσάρεστα διαμορφωμένη κατάσταση που την έφερε στον πάτο της βαθμολογίας; Η ομάδα μας έχει να νικήσει για το πρωτάθλημα ένα ολόκληρο γύρο από το ματς με τον Κρόνο στην Καλλιθέα και επαναλαμβάνουμε δεν είναι η ήττα, είναι η εικόνα που προβληματίζει.

Χθες στον αγώνα μπήκαμε χωρίς νεύρο διάθεση και αποπροσανατολισμένες . Σαν να παίζαμε με την ...Μπαρτσελόνα βρεθήκαμε πίσω 14-27 στο δεκάλπετο . Είναι αλήθεια ότι στα επόμενα 17 λεπτά υπήρξε αντίδραση και φτάσαμε στο 44-45 αποδεικνύοντας ότι μπορούσαν τα κορίτσια να διεκδικήσουν τη νίκη . Αλλά φευ τουτέστιν αλλίμονο . Το τάϊμ άουτ του Ζευγώλη σαν να έστειλε τα κορίτσια μας στα αποδυτήρια πρόωρα . Μια κατάρρευση άνευ προηγουμένου οδήγησε στο βαρύ 52-75 αφού ο Αθηναικός ξανάγινε Μπαρτσελόνα και εμείς ομαδούλα της σειράς κάτι που δεν μας αξίζει . Χρειάζεται εγωϊσμός , πάθος , δύναμη , τσαμπουκάς και εδώ και καιρό αυτό το συστατικό απουσιάζει . Σαν να μην μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση. Και όμως μπορεί . Στο χέρι των παιδιών είναι. Μόνες τους μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία τους και να γίνουν από μούτσοι καπετάνιοι . Η Μέλνικα είναι καλή αθλήτρια αλλά δεν είναι ο Λεμπρόν Τζέϊμς όπως φάνηκε χθες με 27π και 14 ριμπ. .Ζημιά μας έκαναν ακόμη Παπαμιχαήλ ,Τζεγιαννάκη (την τιμήσαμε για τα δύο μαγικά χρόνια στην Καλλιθέα που ποτέ δεν ξεχνάμε ) και Κασάπογλου. Η Κυριακοπούλου ήταν η μόνη αξιόπιστη επιθετική μας λύση , νευρική η Ντάναμ βοήθησαν Πασχοπούλου (εμφανώς βελτιωμένη) και Καλογήρου , καθόλου άσχημο ντεμπούτο από την Δελή που θα βοηθήσει αν και τα περιθώρια στενεύουν .

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 52-75
Διαιτητές: Μπούκας , Στρέμπας
Δεκάλεπτα : 14-27, 29-37 , 46-59 , 52-75
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λειβάδης , Σταμάτης): Σταμάτη , Καλογήρου 8(2) , Δελή 4, Αθανασίου , Κολλάτου , Παπαϊωάννου , Σαλιάϊ , Ντάναμ 12 (6/14 διπ.), Γιαννακοπούλου 3(1), Πασχοπούλου , Κυριακοπούλου 25(9/14διπ., 2/5 τριπ.)
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζευγώλης): Τζεγιαννάκη 14(1/4 τρ., 3ριμπ., 7 ασίστ , 3 κλεψ.) , Καμμένου , Βλάνη 5(1), Κασάπογλου 9(1) , Αξιοπούλου , Παπαμιχαήλ 11(15 ριμπ.), Νίξινα , Μέλνικα 27 (11/13διπ., 14 ριμπ.), Σελλά 3(1), Μοσχοπούλου 2, Γλυνιαδάκη 4

Post Top Ad