Αργήσαμε αλλά νικήσαμε ! Νίκη οξυγόνο ένα γύρο μετά - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





17.2.14

Αργήσαμε αλλά νικήσαμε ! Νίκη οξυγόνο ένα γύρο μετά

Ο Ίκαρος Καλλιθέας έπαιξε καλύτερα εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και νίκησε 70-54 σε μια προσπάθεια να έχει την καλύτερη δυνατή διασταύρωση στα πλέι άουτς .Ήταν η πρώτη νίκη για τον κόουτς Ρουμπελάκη που η ομάδα του είχε ακριβώς ένα γύρο αφλογιστίας αλλά τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Καλλιθέα και η αισιοδοξία την δεδομένη στιγμή είναι συστατικό απαραίτητο .Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 42-25 αλλά έκανε ότι  μπορούσε παρά τα προβλήματα με τα φάουλ της Βουκίσεβιτς και μείωσε 52-50. Εκεί όμως τα σύννεφα αγωνίας έφυγαν γρήγορα και η ομάδα μας αποκατέστησε την τάξη . Είχε πιο πολλές δυνάμεις έκανε το πρέπον και επικράτησε 70-54. Τονωτικό το ροζ , το έβλεπες στα πρόσωπα των κοριτσιών που είχαν συμβιβαστεί με το κίτρινο εδώ και καιρό αλλά το κίτρινο είναι καλό να το φοράς όχι να το παίρνεις σαν χαμένος με το φύλο αγώνα . Αυτό δεν αρέσει σε κανένα . Δεν υστέρησε κάποια από την ομάδα μας .
 Είχαν όλες εξέχον πάθος και για όλες μπορούμε να πούμε μια κουβέντα από σούπερ έπαινο μέχρι απλό μπράβο . Ακόμη και για την ¨Εφη Σώμου που ήρθε με πατερίτσες στον πάγκο και αυτό είναι συγκινητικό λίγα μόλις 24ωρα αφού μπήκε στο χειρουργείο και έκανε επιτυχημένη επέμβαση με καλά μαντάτα . Η παρουσία μιας 18χρονης που δεν έχει προλάβει καν να γίνει μέλος της ομάδας (βρίσκεται εδώ ενάμισι χρόνο και ούτε…) είναι η υγεία που ψάχνουμε . Που ψάχνει κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της που οραματίζεται το μέλλον της .
Είναι το μήνυμα ενότητας και αφοσίωσης , είναι η αγάπη για την ομάδα , ένα τρανό μήνυμα προς όλους και όλες . Δεν μετρά το πόσες κατηγορίες ανεβαίνεις το πόσες
Κούπες παίρνεις (και όλες εδώ έχουν βαρεθεί να σηκώνουν τρόπαια ) . Εκείνο που μετρά είναι το πόση δέσμευση (commitment που θα έλεγε και η Αθηνά) έχεις σε ότι  κάνεις . Ναι λοιπόν είναι αλήθεια  νικήσαμε και το αξίζαμε , τα παιδιά το άξιζαν για να μην παρεξηγηθούμε . Το τεχνικό τιμ το άξιζε ο Ρουμπελάκης , η Νατάσα και φυσικά ο Γιώργος Λειβάδης που τον τραβολογούσε η ιστορική αρχηγός Ρούλα Καλογήρου για να πάει να φωνάξει και αυτός . Αυτές είναι οι Εσπερίδες ο Ίκαρος πέστε το όπως θέλετε όπως σας βγαίνει .
Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο αυτό αποτελεί πολύ σημαντικό εφόδιο για την συνέχεια . Γιατί το αξίζουν τα κορίτσια για την προσπάθειά τους αυτούς τους έξι μήνες . Το αξίζουν γιατί δείχνουν κάθε μέρα από την πιο πιτσιρίκα ως την πιο έμπειρη (μιλάμε για την 16χρονη ακόμη εμπνευσμένη αρχηγό και σήμα κατατεθέν των τμημάτων υποδομής   Ευγενία Κολλάτου και την 39χρονη Κατερίνα  Δελή που ενετάχθη πρόσφατα και μοιάζει σαν να ξεκίνησε εδώ την τεράστια καριέρα της ) ότι το πονάνε το δικό τους σπίτι και θα το υπερασπιστούν μέχρι τελευταίας ρανίδος .
Τα παιδιά μας έχουν ποιότητα και το έδειξαν όλες ανεξαιρέτως . Για τον λόγο αυτό ξεφύσησαν με ανακούφιση μόλις ακούστηκε η κόρνα και ας έχουν ζήσει όλες δεκάδες παρόμοιες εμπειρίες .Το άγχος είναι άγχος .. Ας είναι λοιπόν το σημερινό , μια απαρχή για ένα κρεσέντο που θα χαίρεται ο κόσμος να βλέπει . Και υπάρχει πολύς δρόμος σε πρωτάθλημα και κύπελλο . Μην το ξεχνά κανείς και μην σας ξεγελά ο βαθμολογικός πίνακας .
Δεκάλεπτα: 19-11, 44-34, 55-50, 70-54
Διαιτητές: Μάλαμας-Γιαννακουδάκης
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης-Σταμάτης): Σταμάτη, Καλογήρου 10(5/10 διπ., 3 ριμπ., 5 ασίστ), Δελή 7 (2/4 τριπ., 7 ριμπ., 5 ασίστ), Αθανασίου 6(2/5 τριπ.), Κολλάτου, Σαλιάι, Ντάναμ 15 (4/12 διπ., 7/8 βολ., 11 ριμπ., 2 κλεψ.), Γιαννακοπούλου 17(4/9 διπ., 3/4 τρ.,  ριμπ., 3 ασίστ), Πασχοπούλου (3ριμπ.), Κυριακοπούλου 15 (6/10 διπ., 3/3 βολ., 8 ριμπ.). 
ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Νανάκος): Καλομιτσίνη, Τελίδου 15(3/6 τριπ., 4 ριμπ., 3 ασίστ, 3 κλεψ.), Βουκίσεβιτς 12 (11ριμπ., 3 ασίστ), Σπανίδου 7 (3/13 διπ., 11 ριμπ) , Βασιλειάδου 12 (4/14 διπ., 0/2 τρ., 5 ριμπ., 3 κλεψ.), 'Εϊβερι 3, Αγγελίδου 5 (1/4 τριπ., 4 ριμπ.), Τσελεμπή.















Προσθήκη λεζάντας

Post Top Ad