Η ήττα από την Κω και τι σημαίνει για την ομάδα μας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





25.2.14

Η ήττα από την Κω και τι σημαίνει για την ομάδα μας


Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να νικήσει τον Ιπποκράτη Κω που στηρίχτηκε στην τριπλέτα Κεχαγιά, Ρασίντ και  Κουφογιάννη και μας έκανε την ζημιά . 

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα η ήττα με 56-69 αυτή δεν ήταν καταστροφή αλλά στο β΄ μέρος η εικόνα μας δεν ικανοποίησε και αυτό μετά την πολύ καλή εμφάνιση  κόντρα στον ΠΑΟΚ μοιάζει με πισωγύρισμα .Είναι όμως εμφανές ότι η ψυχολογία έχει αλλάξει και τα κορίτσια δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση . σε μια δύσκολη συνέχεια αλλά με αντιπάλους που έχουν ίδιο στόχο (παραμονή) και συνεπώς το ίδιο άγχος . . 
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 56
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ 69
Διαιτητές: Διμπινούδης – Μαραμής.
Τα δεκάλεπτα: 13-17, 33-33, 41-53, 56-69.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης, Σταμάτης): Σταμάτη, Καλογήρου 10, Δελή 8 (2), Αθανασίου, Κολλάτου 3 (1), Παπαϊωάννου, Νιάρχου, Σαλιάι, Ντάναμ 13, Γιαννακοπούλου 6, Πασχοπούλου, Κυριακοπούλου 16.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χελιώτη 4, Μπαλάσα, Πατμίου, Κεχαγιά 21 (3), Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη 2, Ρασίντ 19, Κουφογιάννη 23.

Τα σενάρια για τα πλέϊ άουτς 
Αν η ομάδα μας ηττηθεί στην Θεσσαλονίκη από τον ¨Αρη θα είναι οριστικά 10η στην κανονική περίοδο και θα αγωνιστεί με την 7η της κατάταξης που θα είναι Ρύσιο  ή Άρης με πιο πιθανή την τελευταία . 
Το Ρύσιο θα είναι 7ο (1-1)  αν παράλληλα νικήσει ο Κρόνος στο Ρύσιο και νικήσει ο ΠΑΟΚ στην Κω ενώ αν χάσει ο ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση θα είναι αντίπαλος  ο ¨Αρης (0-2).
Αν η ομάδα μας νικήσει στην Θεσσαλονίκη τον ¨Αρη θα αντιμετωπίσει  λογικά τον ΠΑΟΚ με σκορ 1-1 και πλεονέκτημα έδρας του ΠΑΟΚ εκτός και αν ο ΠΑΟΚ νικήσει στην Κω οπότε πάλι θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη . Όλα αυτά προϋποθέτουν ότι ο Κρόνος θα χάσει στο Ρύσιο . Τότε η ομάδα μας θα καταταγεί 9η και θα αγωνιστεί με τον 8ο που θα είναι εκτός απροόπτου ο ΠΑΟΚ. Αν ο Κρόνος νικήσει  στο Ρύσιο τότε και με νίκη παραμένουμε 10οι και θα παίξουμε με τον 7ο δηλαδή εκτός απροόπτου τον ΠΑΟΚ . Πάντως σε κάθε περίπτωση αν νικήσουμε θα αντιμετωπίσουμε ομάδα από την Θεσσσαλονίκη με σκόρ εκκίνησης 1-1 και πάντα μειονέκτημα έδρας που είναι δεδομένο ότι και να συμβεί. 
Παράλληλα είναι ολοφάνερο ότι τα σενάρια δεν είναι σε καμία περίπτωση ευνοικά αφού είναι απαραίτητη για την σωτηρία μια νίκη τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη. όχι ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλά ασφαλώς δεν είναι και το πιο εύκολο σενάριο. Όταν επιστρέψει η ομάδα μας από την Κω και το φάϊναλ φορ του κυπέλλου θα πρέπει να επιστρατεύσει κάθε ικμάδα δύναμης και να πάει για την υπέρβαση  που θα κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία . Σαφώς και μπορεί . Πρέπει να το αποδείξει ...



Post Top Ad