Εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες έχασαν οριακά στον 1ο τελικό στον Αγ. Δημήτριο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





11.5.14

Εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες έχασαν οριακά στον 1ο τελικό στον Αγ. Δημήτριο



Οι κορασίδες μας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στον Αγ. Δημήτριο κόντρα στον Κρόνο και παρά την ήττα με 64-56 απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να πάρουν για 11η φορά στα τελευταία 12 χρόνια τον τίτλο της ΕΣΚΑΝΑ στις κορασίδες Μην ξεχνάμε ότι αυτές οι κοπέλες πήραν δύο πανελλήνια τα τελευταία δύο χρόνια σε Βόλο και Γρεβενά !
Η ομάδα μας ξεκίνησε εντυπωσιακά και πάγωσε τους αντιπάλους με το απίθανο 7-21 κόντρα σε μια αήττητη ομάδα . Γενικά οι κοπέλες μας είχαν εξαιρετική παρουσία και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο καταβλήθηκαν από την κούραση και ψυχολογικά λύγισαν . Είναι πάντως ολοφάνερο ότι η φανέλα της ομάδας μας παραμένει βαριά και μπορούν όχι μόνο να φέρουν την σειρά στα ίσια την Τετάρτη στην Καλλιθέα αλλά να κάνουν μια ιστορική υπέρβαση και να πάρουν αυτές το τρόπαιο . Το προβάδισμα πάντως  1-0 το έχει ο Κρόνος μέχρι τουλάχιστον  την Τετάρτη . Πολλά μπράβο σε όλα τα κορίτσια μας και πλέον ξέρουν ότι είναι στο χέρι τους .

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 64-56
Δεκάλεπτα : 10-21, 27-30, 47-45, 64-56
Διαιτητές:  Αργυρούδης , Τηγάνης Ι.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βασιλάκος):  Τζανετάτου 14, Πετράκη 15(5), Ξυδά, Λαμπράκη , Κάππου , Γκέργκι  9 , Γασπαράτου , Μαγγίνα 15 , Μυλωνάκη 11(1)
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γωνιωτάκη):  Χατζηβασιλείου 15(3), Λεμπέση , Λέκα 4(1) , Κολλάτου 16(1) , Σταυροπούλου 7 , Καραμπάτσου 1, Νικολαίδου 5, Παπαδημητρίου , Τσελεπίδου 8 

























Post Top Ad