Κακή εμφάνιση αλλά νίκη στην παράταση στην Ελευσίνα για τις κορασίδες μας (64-57) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





25.10.14

Κακή εμφάνιση αλλά νίκη στην παράταση στην Ελευσίνα για τις κορασίδες μας (64-57)


«Φλέρταραν»  με την πρώτη φετινή τους ήττα οι κορασίδες μας στο κλ. Ελευσίνας αλλά δεν πλήρωσαν την κακή τους εμφάνιση με βαθμολογική απώλεια αφού τελικά κατάφεραν έστω και στην παράταση να νικήσουν τον πολύ καλό Πανελευσινιακό με 64-57 .

Ο κανονικός αγώνας έληξε 57-57 και οι γηπεδούχες στο έξτρα πεντάλεπτο περιορίστηκαν . Οι μικρές μας γενικά υστέρησαν , φάνηκαν νευρικές και με αρκετές αμυντικές αδυναμίες σε ένα ματς στο οποίο σφυρίχτηκαν πάρα πολλά φάουλ και το βάθος στον πάγκο μέτρησε ενώ ασφαλώς δεν αποτελεί δικαιολογία η απουσία της τραυματισμένης Μποντούρογλου . Οι γηπεδούχες βρέθηκαν σε καλή μέρα και όσο περνούσε ο χρόνος πίστευαν όλο και περισσότερο στην νίκη . 

Το ματς πήγαινε πόντο πόντο σε όλη του την διάρκεια και κρίθηκε τελικά στις λεπτομέρειες . Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ασφαλώς και στάθηκαν πιο τυχερές οι μικρές μας και ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για να αντιληφθούν ότι η συγκέντρωση και η διάρκεια είναι απαραίτητες ανά πάσα στιγμή για να βρίσκεσαι στην κορυφή . Μην ξεχνάμε πάντως ότι είναι μικρά παιδιά και τέτοια σκαμπανεβάσματα απόδοσης δεν είναι εκτός λογικής σε ένα μεγάλο σε διάρκεια  πρωτάθλημα .  



ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ –ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 57-64παρ. (καν. αγ. 57-57)

Διαιτητές : Ιασωνίδης , Μπουλινάκης
Δεκάλεπτα: 15-14, 33-32, 45-48, 57-57(καν. αγ.), 57-64
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλακούδης , Καραχάλιος): Μυταλά , Γουργιωτοπούλου , Κουρτέση 6, Χαραλαμπάκη , Κουτσοδήμου 13, Κοκκαλάρα , Μεγαλούδη 4, Χαραλαμπίδου 13, Μαρμαρινού , Οικονομοπούλου 19 , Σαλάϊ , Κούργα 2
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κουκουζέλης): Δόνα 14, Τριανταφυλλοπούλου 3, Κριτσιδήμα , Σακοράφα ,Χατζηλεοντή 9 , Σταυροπούλου 7, Βασιλακοπούλου 4, Τζινλή 4, Παπαδημητρίου 7 , Σκορδά Β. 7, Κομποχόλη 5, Στεφανίδου 4







*Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Βασιλακόπουλου 




Post Top Ad