Κακή εμφάνιση δίκαιη ήττα για τις γυναίκες (66-43) στα Μελίσσια - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





20.10.14

Κακή εμφάνιση δίκαιη ήττα για τις γυναίκες (66-43) στα Μελίσσια

Μια κακή εμφάνιση ήταν αυτή της γυναικείας ομάδας μας στα Μελίσσια και φυσιολογικά ήρθε μια δίκαιη ήττα με 66-43 . Μια ήττα που σίγουρα δεν είναι καταστροφή για μια νεόδμητη ομάδα που ακόμη ψάχνει τα πατήματά της και θέλει πολύ χρόνο για να παρουσιαστεί όπως πρέπει αλλά ασφαλώς πρέπει να αποτελέσει μάθημα για όλες και όλους . Ο βασικός στόχος της ομάδας που είναι η παραμονή της στην Α2 δεν θα έρθει καθόλου εύκολα και θα πρέπει να υπάρξει υπέρβαση σε όλους τους τομείς για να τα καταφέρουμε . Σε διάθεση σε νοοτροπία σε πάθος σε δύναμη και κυρίως σε ενότητα . Στοιχεία που ασφαλώς δεν απουσιάζουν αλλά τα ψάχνουμε . Και οι όποιες προσθήκες αθλητριών ασφαλώς και δεν θα λύσουν το πρόβλημα αν δεν υπάρξει σύμπνοια και ομαδικό πνεύμα . Εκεί ακόμη υστερούμε και το τονίζουμε , δεν έχει να κάνει με την ήττα ! Ταλέντο υπάρχει , καιρός υπάρχει και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τα παιδιά που εμπιστεύθηκε το καλοκαίρι .Υπάρχουν ακόμη πολλά ματς . 
Ο αγώνας σήμερα ασφαλώς και δεν μπορεί να αντέξει σε κριτική και θέλουμε να τον ξεχάσουμε το συντομότερο . Αν αφήσουμε εκτός την συγκινητική Τάνια Ζότοβα δύσκολα θα μπορέσουμε να κάνουμε οιαδήποτε άλλη αναφορά . 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ 66
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 43
Δεκάλεπτα: 18-7, 30-21, 43-30, 66-43
Διαιτητές: Λύρας-Καλογριάς
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Κουκής): Καραβέλη 6 , Καμπουράκη 4, Τσιχριτζή 8, Δούρου , Κοιλιαρίδη 8(2), Βαγδατλή 2, Ζακυνθινού 6 , Καπερώνη 4, Σκαρόγιαννη 18 , Τσουκαλά 10.
 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης-Ζωηρού): Μαρίνου 5(1) , Λιγνού , Κουτσαυγουστή 2, Μπρούλια , Ακρίβου , Παπαϊωάννου 2, Δασκαλοπούλου 17 , Μανέα , Ζότοβα 17(1) , Τσελεπίδου.

Post Top Ad