"Duracell" οι κορασίδες νίκησαν εύκολα 72-39 τον ΑΟΝΑ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





21.12.14

"Duracell" οι κορασίδες νίκησαν εύκολα 72-39 τον ΑΟΝΑ



Οι κορασίδες μας είχαν πολλές απουσίες πραγματικό νοσοκομείο πριν αποχαιρετήσουμε το 2014 αλλά με όπλο την διάρκεια και την πίεση πήραν εύκολα την νίκη 72-39 χωρίς προβλήματα κόντρα στον ΑΟΝΑ . Στον πάγκο με πολιτικά Μποντούρογλου , Τζινλή , Παπαδημητρίου , Σκορδά Ν. και με διάστρεμμα οι  Δόνα και Σταυροπούλου  που αγωνίστηκαν  . Τα παιδιά όμως έβγαλαν ενέργεια , πάθος και κάποιες στιγμές ποιοτικό μπάσκετ προοπτικής , δείγμα σίγουρα του πόσο σωστή δουλειά γίνεται στις προπονήσεις . Η ομάδα μας καταχειροκροτήθηκε γιατί είχε αστείρευτες δυνάμεις , δεν άφησε φάση που να μην διεκδικήσει και δείχνει ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα όσο είναι αυτή η εικόνα να γυαλίζει το μάτι των παιδιών. Που θα φτάσει κανείς δεν ξέρει , από τον προπονητή και τα παιδιά εξαρτάται αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους . Η συγκομιδή στο 2014 είναι ασφαλώς πολύ ενθαρρυντική και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Δεν υπήρξε αθλήτρια που να υστέρησε από τις κοπέλες μας ενώ η Α. Παπακωνσταντίνου προσπάθησε από τις φιλοξενούμενες .
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  72-39
Δεκάλεπτα : 18-14, 35-21, 51-21, 72-39
Διαιτητές: Ορφανός Γκανής
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κουκουζέλης): Δόνα 5, Τριανταφυλλοπούλου , Κριτσιδήμα 9 , Σκορδά Β. 20(1),  Χατζηλεοντή 10, Σταυροπούλου 12 , Βασιλακοπούλου , Μουχτή , Στεφανίδου 10 , Σακοράφα , Κομποχόλη 6
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θεοφανίδης): Κουκουλιτάκη , Θεοφανίδη Ξ. , Ντούλη 4, Χριστοπούλου , Μενέγα , Παπακωνσταντίνου Α. 18(1) , Γεροβασίλη , Καλούδη 8, Μήτα , Θεοφανίδη Α.  4, Τζίνα , Αντωνιουδάκη 5(1)

Post Top Ad