9Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ » η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





14.8.15

9Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ » η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ




  

·  




Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σας καλεί στο ετήσιο τουρνουά καλαθοσφαίρισης «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» για αθλήτριες γεννηθείσες 2002-2003 και νεότερες

· ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
· Σκοπός του Πρωταθλήματος είναι η ανάδειξη της ομορφιάς του αθλήματος και η ανάπτυξη αμοιβαίου σεβασμού, συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας μεταξύ αθλητριών, προπονητών, παραγόντων & γονέων.
·
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
· Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις έδρες των οκτώ ομάδων (ΕΣΚΑ η ΕΣΚΑΝΑ) που θα συμμετάσχουν και ξεκινά την Κυριακή 27/09/2015 ενώ ολοκληρώνεται την Κυριακή 03/01/2016
· Την Τετάρτη 06/01/2016 (21.00) θα γίνει το ALL STAR GAME .
·
ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ KAI ΓΗΠΕΔΑ
· Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Κυριακή και είναι υποχρεωτικά σε κλειστό γυμναστήριο (σαν έδρα). Αν δεν μπορεί η γηπεδούχος στην κλήρωση θα γίνεται αμοιβαιότητα η θα αγωνίζονται στην έδρα του αντιπάλου.
·
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
· Η συμμετοχή στοιχίζει πάγια 100 ευρώ καταβλητέα στην κλήρωση ή με την απόδοση προγράμματος (πριν την έναρξη του τουρνουά) . Κάθε σωματείο πληρώνει 20 ευρώ στον διαιτητή πριν την έναρξη κάθε αγώνα όταν είναι γηπεδούχο (οι κριτές θα είναι παράγοντες εκατέρωθεν η προαιρετικά επίσημοι με αποζημίωση 10 ευρώ έκαστος ) . Αν δεν εμφανιστεί διαιτητής τότε ο αγώνας διεξάγεται με κοινής αποδοχής φίλαθλο –διαιτητή ή με τους προπονητές των ομάδων . Η ειδοποίηση για πιθανή αλλαγή ώρα έδρας πρέπει να γίνεται τουλάχιστον τρία 24ωρα πριν τον αγώνα στον υπεύθυνο κ. Κριτσιδήμα (6944964198 ) .
·
ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
· Τα σωματεία συνεννοούνται για τις εμφανίσεις (χρώματα) αλλά αν δεν γίνει κάτι τέτοιο αλλάζει υποχρεωτικά ο γηπεδούχος .

·
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ KAI ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ.
· Απαραίτητα για τις αθλήτριες πιστοποιητικά γέννησης με δελτίο εγγραφής σφραγίδα ιατρού αλλά και φωτογραφίες ή δελτία αθλητικής ταυτότητας με σφραγίδα ιατρού .
· ;;Oλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα πρέπει υποχρεωτικά να αγωνίζονται με τουλάχιστον δέκα (10) αθλήτριες.
Επιτρέπονται συμμετοχές και πέραν των 12 αθλητριών.
· Αν μια ομάδα, παρουσιάσει λιγότερους από δέκα αθλήτριες (έως πέντε) , τότε ο αγώνας θα διεξάγεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ, αλλά θα κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας, θα μετρά δηλαδή σαν ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και αυτό ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ.
· Η διάρκεια του αγώνα είναι τέσσερις περίοδοι των δέκα (10) λεπτών.
· Αναλυτικά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα θα πρέπει να έχουν αγωνισθεί και οι 10 αθλήτριες σε δύο διαφορετικές πεντάδες. Αν μία ομάδα παρατάξει 10 αθλήτριες, τότε εφόσον η αντίπαλη δηλώσει στο φύλλο αγώνα 12 αθλήτριες οι δύο τελευταίες , θα πρέπει απλά να αγωνιστούν αλλά για όσο κρίνει ο προπονητής τους . Αν δηλώσει η μία 11 και η άλλη 12 τότε υποχρεωτικά η 11η θα αγωνίζεται ολόκληρο το γ΄ δεκάλεπτο και η 12η της αντιπάλου πάλι για όσο κρίνει ο προπονητής της. Αν δηλώσουν και οι δύο ομάδες 12 αθλήτριες τότε η 11η και η 12η θα πρέπει να αγωνιστούν οπωσδήποτε στο γ΄ δεκάλεπτο .

·
Απαγορεύεται οποιαδήποτε άμυνα πέραν του man to man στο μισό γήπεδο. Θα υπάρχει ανοχή για φάσεις που υπάρχει διεκδίκηση μπάλας μετά από άστοχο σουτ.
· Σε περίπτωση παράβασης θα υπάρχει προειδοποίηση από τον διαιτητή και εάν επαναληφτεί θα τιμωρείται με τεχνική ποινή.

·
Η πίεση σε όλο το γήπεδο επιτρέπεται μόνο στο τελευταίο 5λεπτο χωρίς όμως παγίδες. Σε περίπτωση παράβασης θα υπάρχει προειδοποίηση από τον διαιτητή και εάν επαναληφτεί θα τιμωρείται με τεχνική ποινή.

·
Δεν επιτρέπεται η επιθετική συνεργασία pick and roll. (συμπεριλαμβανομένου και της παραλλαγής του, το hand off)

·
Η κάθε ομάδα δικαιούται 1 time out ανά περίοδο

·
Μπάλα αγώνα υποχρεωτικά 6άρα δερμάτινη .

·
ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ
· Σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στο Τουρνουά σε οποιαδήποτε θέση, θα λαμβάνονται υπόψη κατά σειρά προτεραιότητας:
· α) Τα αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες (βαθμοί) στο Τουρνουά.
· β) Αν υπάρχει πάλι ισοβαθμία, η διαφορά των πόντων σε όλους τους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμησαν στο Τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων με τις ομάδες που προκρίθηκαν ή αποκλείσθηκαν από την πρώτη περίπτωση ισοβαθμίας.
· γ) Αν υπάρχει πάλι ισοβαθμία, η διαφορά των πόντων στο σύνολο των αγώνων του Τουρνουά.
· δ) Αν η ισοβαθμία συνεχίζεται και πάλι, θα διεξάγονται αγώνες κατάταξης
· Μετά το τέλος κάθε αγώνα, το γηπεδούχο σωματείο, υποχρεούται να ενημερώνει τους υπευθύνους του τουρνουά αντιπροέδρου και υπευθύνου υποδομών Παναγιώτη Κριτσιδήμα(6944964198) ή του προπονητή Κουκουζέλη Διονύση(6941449444) για το αποτέλεσμα των αγώνων τους.
· Προκειμένου να βοηθήσουμε τους προπονητές στην καλύτερη αξιολόγηση και βελτίωση των ομάδων τους φέτος θα υπάρχει αποστολή εβδομαδιαίου e-mail με πλήρη καταγραφή της αγωνιστικής δράσης του σ/κ, όπως βαθμολογίες, αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία (μ.ο. επίθεσης & άμυνας, σκόρερς κλπ).
· Επίσης όλα τα στοιχεία θα αναρτώνται και στο site του Ικάρου (http://www.ikaroswbc.gr) & στο Facebook.




   










Post Top Ad