Πειστικό ξεκίνημα για τις κορασίδες 87-34 τον Πανελευσινιακό - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





17.10.15

Πειστικό ξεκίνημα για τις κορασίδες 87-34 τον Πανελευσινιακό



Με ολοκληρωτικό μπάσκετ , πίεση σε όλο το γήπεδο οι κορασίδες μπήκαν με το δεξί στην νέα σεζόν και νίκησαν εύκολα 87-34 τον Πανελευσινιακό. To ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού το εκρηκτικό ξεκίνημα μπλόκαρε εντελώς την ομάδα της Ελευσίνας που δεν μπόρεσε ουσιαστικά να αντιδράσει . Πάντως και η δική μας ομάδα παρά την ολοκληρωτική της επικράτηση έκανε πολλά λάθη είχε την νευρικότητα και το άγχος της πρεμιέρας και μπορούσε ακόμη καλύτερα σε κάποια σημεία όσο και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο .

Εκείνο που είναι ολοφάνερο είναι ότι ο χρόνος αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για τα κορίτσια μας αφού ο κόουτς Διονύσης Κουκουζέλης έχει τα όπλα , την διάθεση και το ταλέντο για να δουλέψει για τον μεγάλο φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από το καλό μπάσκετ το καλό θέαμα την βελτίωση των αθλητριών και σε αυτά τα πλαίσια ότι ήθελε προκύψει γιατί όχι και η κορυφή .

Σήμερα απουσίασαν Β. Σκορδά , Μπιτζίλου και Μούτσα που είναι τραυματίες .

Όλα τα κορίτσια μας έδειξαν διάθεση και πάθος και ασφαλώς διακρίθηκαν . Ο Πανελευσινιακός φάνηκε σοκαρισμένος στο α΄ δεκάλεπτο και εν συνεχεία προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστικός με λίγες καλές στιγμές και περισσότερες άσχημες.


ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 87-34

Διαιτητές : Τσέργας , Γαραντζιώτης
Δεκάλεπτα : 30-05, 44-14, 61-24, 87-34
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κουκουζέλης): Κορδαλή 10(1), Στεφάνου 14(1), , Κριτσιδήμα 9, Σκορδά Ν. , Κρεμύδα 16(1) , Ευσταθίου 2, Βασιλακοπούλου 2, Χαραλαμπίδου 12, Κομποχόλη 14(1) , Μποντούρογλου 8
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλακούδης) :Μυταλά 2 , Γουργιωτοπούλου 3 , Μεγαλούδη 5, Κουτσοδήμου 4, Ρεκουνιώτη 8 , Πέππα 8, Κολιαλή 2, Μαρμαρινού 2, Κόντου Σαλάϊ


Πολλά ευχαριστώ στον ιατρό Κωνσταντίνο Δρίβαλο που βρέθηκε για λογαριασμό μας στο γήπεδο .
Το φωτορεπορτάζ είναι της Μαρίας Σπανού
































Post Top Ad