Επιτυχημένο ντεμπούτο στην Πάτρα για τις γυναίκες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.10.15

Επιτυχημένο ντεμπούτο στην Πάτρα για τις γυναίκες


To κύπελλο είχε δείξει το τι θα περιμένουμε περίπου και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που όμως έχει πάντα άγχος και ο αγώνας της γυναικείας ομάδας με τον ¨Εσπερο Πάτρας στο κλειστό της Παναγίας Αλεξιώτισσας κύλησε όπως περιμέναμε . Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή , υποψιασμένη και κυρίως λειτουργική και έφτασε άνετα στην νίκη με 67-41 κάνοντας σεφτέ για την σεζόν .

Ο κόουτς Ρουμπελάκης χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια και παρότι δεν βοήθησαν επιθετικά δύο σημαντικά ατού οι Ευμορφοπούλου και Κανελέτη πήρε πλουραλιστικά σκορ από όλες με ξεχωριστή ασφαλώς παρουσία αυτή της Άννας Μαρίας Στεφάνου.

Για την 18χρονη γκαρντ αποδείχθηκε ευεργετικό που ξεκουράστηκε την Τετάρτη στον αγώνα των νεανίδων με τον Ολυμπιακό αφού είχε φρεσκάδα, ενέργεια και αποτελεσματικότητα . Όλη η ομάδα όμως είχε ενέργεια και Ρουμπελάκη , Στεφάτου , Φάρου ξεχώρισαν χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες αφού ακόμη και εκείνες που δεν σκόραραν προσέφεραν σε άλλους τομείς . Ήταν γενικά ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο παγίδες που δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.


Διαιτητές: Κουτσοδήμος, Ρίζος
Δεκάλεπτα: 13-20, 20-39, 28-47, 41-67
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Φλωράτος): Ανέστη, Φλογερά 6, Νάτσκου, Μαρίνη 6, Μαρούντα 4, Κομπατσιάρη, Τάρλα 4(1), Φωτακοπούλου, Γιαννακοπούλου 11, Παπανδριοπούλου, Λαγοπάτη 8, Λανταβού 2.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης, Ζωηρού): Γιγουρτάκη 3, Στεφάτου 10(2), Στεφάνου 20(1), Ευμορφοπούλου, Ρουμπελάκη 14(1), Κανελέτη, Παπαϊωάννου 3, Ζότοβα 7(1), Καμαράδου 1, Φάρου 9, Λύρου.



ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ.΄-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 63-59
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 60-38
ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ –ΣΠΟΡΤΙΓΚ 36-71
Π. ΦΑΛΗΡΟ -ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 77-79

Ο πρόεδρος κ Μαργωμένος δήλωσε : Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή για το θετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα Α2. καλαθοσφαίρισης Γυναικών... Καλή αρχή...!!!









Post Top Ad