Ήττα στις λεπτομέρειες για τις κορασίδες μας 53-49 από τον Κρόνο Αγ. Δημ. - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





10.2.16

Ήττα στις λεπτομέρειες για τις κορασίδες μας 53-49 από τον Κρόνο Αγ. Δημ.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο κλ. ¨Εσπερος ανάμεσα στην ομάδα κορασίδων μας και τον Κρόνο Αγ. Δημ. και η ομάδα μας έχασε στις λεπτομέρειες στο φινάλε με 53-49 αν και όλα τα κορίτσια προσπάθησαν πολύ αλλά τις νίκησε το άγχος η νευρικότητα και η αστοχία σε κρίσιμα σημεία . Κορυφαία της ομάδας μας η Κατερίνα Κρεμμύδα που είχε εντυπωσιακή παρουσία σε όλο το ματς και  έκανε με διαφορά το κορυφαίο φετινό της ματς . Από τον Κρόνο απουσίαζε μια σημαντική αθλήτρια λόγω τραυματισμού η Γασπαράτου αλλά οι φιλοξενούμενες πήραν πολλά από τα υπόλοιπα κορίτσια και ειδικά από την Δήμητρα Λαμπράκη  . Το ενθαρρυντικό για τα κορίτσια μας είναι ότι έχουν ασφαλώς περισσότερα να δώσουν και όλα θα κριθούν όπως ήταν γνωστό εξ αρχής στα πλέϊ οφ . 
Δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά και δείχνουν μια σταθερά ανοδική πορεία  που θα φέρει τα αποτελέσματα που πρέπει . 
Μπράβο στα παιδιά μας και πάλι και έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια Η σκληρή δουλειά η υπομονή και η επιμονή πάντα αμείβονται...
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 49-53
Διαιτητές :  Πέτρου, Τερζής
Δεκάλεπτα 16-12, 23-21, 37-39, 49-53
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κουκουζέλης) Κορδαλή, Στεφάνου, Κριτσιδήμα 3(1), Σκορδά Π., Κρεμμύδα 26, Μόκα, Βασιλακοπούλου, Χαραλαμπίδου 9(1), Ευσταθίου, Σκορδά Β. 7(1), Κομποχόλη 2, Μποντούρογλου 2.
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Λαγοπόδης) Καραπατάκη 4, Τσιμπίδη 4, Λάμπρου 11(1), Δημοπούλου 3(1), Κουλούρη, Χατζηλεοντή 6, Μπίτα 4, Κόκκαλη 2, Τζανέτου 2, Λαμπράκη Μ., Λαμπράκη Δ. 17.

Post Top Ad